ΚΟΣΜΟΣ

Φήμες για κανιβαλισμούς στην Β. Κορέα

Μαγείρεψε και έφαγε τα παιδιά του!

Δημοσιεύματα από μεγάλα ασιατικά ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν ότι οι κανιβαλισμοί στη Β. Κορέα είναι άγνωστο κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή αποτελούν προπαγάνδα. Λέγεται ότι ένας άνδρας καταδικάστηκε σε θάνατο, καθώς, εξαιτίας της ανέχειας και της πείνας, μαγείρεψε και έφαγε τα παιδιά του...

Μαγείρεψε και έφαγε τα παιδιά του!

Την είδηση μετέδωσε πρώτο το ιαπωνικό πρακτορείο «Asia Press» και αναδημοσίευσαν οι «Sunday Times» και επικαλούνται ως πηγή ένα δίκτυο «δημοσιογραφίας των πολιτών» εντός της Βορείου Κορέας. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, περίπου 10.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει στη Βόρειο Κορέα από την πείνα, ενώ γίνεται λόγος και για έξαρση των φαινομένων κανιβαλισμού, καθώς εκτός από τον πατέρα που υποτίθεται ότι έφαγε τα παιδιά του, ένας άλλος άνδρας ξέθαψε και έφαγε το πτώμα του εγγονού του.

Τονίζεται ότι παράλληλα με την κυκλοφορία των ιστοριών φρίκης, οι σχέσεις της Βορείου Κορέας με τη διεθνή κοινότητα χειροτερεύουν, καθώς επεκτάθηκαν οι κυρώσεις που είχαν επιβληθεί από τον ΟΗΕ για τις πυρηνικές δοκιμές που πραγματοποίησε το καθεστώς το 2006 και το 2009.

Η νέα επέκταση των κυρώσεων ήρθε ως απάντηση στην απόφαση της Βορείου Κορέας να προχωρήσει σε δοκιμή πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς στις 12 Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.