ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημέρωση για συνάντηση με Σόιμπλε και περιοδεία στη Ν. Αμερική

Αύριο συνάντηση Τσίπρα-Παπούλια

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα γίνει αύριο, στις 12 το μεσημέρι, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Αύριο συνάντηση Τσίπρα-Παπούλια

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια για τα αποτελέσματα από την πρόσφατη περιοδεία του στη Λατινική Αμερική και για τη σειρά συναντήσεων που είχε εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε και με την πρόεδρο της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ και αύριο, την ώρα της συνάντησης Τσίπρα-Παπούλια, θα συνεδριάζει το ΔΝΤ για την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα. Μένει να φανεί, μάλιστα, αν ο εκπρόσωπος της Βραζιλίας στο Δ.Σ. του Ταμείου θα επιδείξει διαφορετική στάση, ή αν θα συνεχίσει να επιδιώκει να μπλοκάρει την οικονομική βοήθεια προς τη χώρα μας.

Φυσικά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ενημερώσει τον Πρώτο Πολίτη της χώρας και για τη χθεσινή συνάντησή του με τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Μία συνάντηση, την οποία στην Κουμουνδούρου αξιολογούν ως πολύ σημαντική, με δεδομένο ότι ανοίγει ένα κανάλι επικοινωνίας με έναν από τους «σκληρότερους» εκπροσώπους των δανειστών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.