ΕΛΛΑΔΑ

Ανάληψη της ευθύνης για τον εμπρησμό

«Δεν χτυπήσαμε τον αδελφό, αλλά το γραφείο του Κεδίκογλου»

Στόχος της εμπρηστικής επίθεσης της περασμένης Κυριακής ήταν το γραφείο του κυβερνητικού εκπροσώπου και όχι το σπίτι του αδελφού του, αναφέρεται σε ανυπόγραφο κείμενο που αναρτήθηκε στο indymedia.

«Δεν χτυπήσαμε τον αδελφό, αλλά το γραφείο του Κεδίκογλου»

Οι συντάκτες του κειμένου καλούν τον Σίμο Κεδίκογλου να διαψεύσει ότι η πολυκατοικία, στην είσοδο της οποίας μπήκαν τα «γκαζάκια», ανήκει στην οικογένειά του και ότι διατηρεί στο κτίριο γραφείο, το οποίο επισκέπτεται τακτικά και «βρίσκεται δεξιά όπως μπαίνεις στην είσοδο στο ισόγειο του κτιρίου». Υποστηρίζουν ότι: «Η θωρακισμένη του πόρτα μας απέτρεψε απ' το να κάνουμε κάτι ουσιαστικό. Χύσαμε λοιπόν και πυροδοτήσαμε ποσότητα βενζίνης στην είσοδο της πολυκατοικίας. Εκεί υπήρχε μόνον η πόρτα του γραφείου του Σίμου Κεδίκογλου και μια δεύτερη θωρακισμένη πόρτα η οποία οδηγεί σε ένα δεύτερο προθάλαμο στον οποίο υπάρχει το ασανσέρ για τους επάνω ορόφους» και ισχυρίζονται ότι «από την επίθεση αυτή δεν κινδύνεψε και δεν θα μπορούσε να κινδυνεύσει κανείς».

Παράλληλα, διακωμωδούν τις προσπάθειες συσχετισμού τους με τον ΣΥΡΙΖΑ, γράφοντας μεταξύ άλλων, «είναι αλήθεια... Κάθε πρωί παραλαμβάνουμε από την Κουμουνδούρου μπιτόνια βενζίνη που μας τα στέλνει ο σύντροφος Τσάβεζ (γκαζάκια μας έχει υποσχεθεί ο Αλέξης όταν βγάλει φυσικό αέριο ο σύντροφος Χριστόφιας)».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.