ΕΛΛΑΔΑ

Ζητούν κάλυψη κενών θέσεων, σίτιση και τη μεταφορά τους

«Μουσική» διαμαρτυρία μαθητών

Διαμαρτύρονται οι μαθητές των μουσικών σχολείων της Ελλάδας και διεκδικούν την κάλυψη των κενών θέσεων, την επίλυση του θέματος της μεταφοράς τους, καθώς και της σίτισης.

«Μουσική» διαμαρτυρία μαθητών

Οι μαθητές πραγματοποιούν διαμαρτυρία στην Αθήνα, που θα ξεκινήσει από τις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, θα συνεχιστεί με πορεία στη Βουλή και θα ολοκληρωθεί με συναυλία που θα δώσουν πολλοί καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης, ο Παντελής Θαλασσινός, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Διονύσης Τσακνής, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης και τα Κίτρινα Ποδήλατα.

«Σε όλη τη χώρα, οι κοινότητες των μουσικών και καλλιτεχνικών σχολείων είναι σε εγρήγορση. Η πρόταση και απόφασή μας να μετατρέψουμε την 30η Γενάρη σε μέρα που θα απαιτήσουμε και θα διατρανώσουμε τη στήριξη στη Δημόσια Δωρεάν Παιδεία, στη Μουσική και Καλλιτεχνική Εκπαίδευση, είναι πλέον μήνυμα που αγκαλιάζεται ευρύτερα και έχει πολλούς αποδέκτες» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη έχει προγραμματιστεί στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους και θα συνοδευθεί επίσης από καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.