Neo

Μπρα ντε φερ Χατζηνικολάου - καναλαρχών και στη μέση το ΚΚΕ

Το παρασκήνιο γύρω από την πώληση της τηλεοπτικής συχνότητας του κομματικού σταθμού 902, που αποκάλυψε πρώτο το matrix24.gr, είναι πλούσιο.

Μπρα ντε φερ Χατζηνικολάου - καναλαρχών και στη μέση το ΚΚΕ

Μπορεί η υπόθεση να έχει κολλήσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Neo είχε λαθεμένες πληροφορίες. Κάθε άλλο. Την περασμένη εβδομάδα, οι καναλάρχες, μέσω της Ένωσής τους, εξέδωσαν ανακοίνωση, καλώντας με οξύ τρόπο την κυβέρνηση και το ΕΣΡ να πάρει πίσω τη συχνότητα από το ΚΚΕ, αφ’ ης στιγμής ο 902 έχει αναστείλει τη λειτουργία του και δεν μεταδίδει πρόγραμμα. Όλως τυχαίως, η ανακοίνωση των καναλαρχών προέκυψε μετά την ανακύκλωση από sites και εφημερίδες, της πληροφορίας του matrix24.gr.
Πληροφορούμαι, λοιπόν, ότι στο ΚΚΕ είδαν έγκαιρα τον κίνδυνο να χάσουν την τηλεοπτική συχνότητα και να ναυαγήσει το -σχεδόν κλεισμένο- deal με τον εκδότη της Real News. Έτσι, χθες, ο Περισσός, που έχει τεράστια μαύρη τρύπα στο ταμείο και ως εκ τούτου, έχει τεράστια ανάγκη τα 7 εκατομμύρια που έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Χατζηνικολάου ως αντίτιμο για τη συχνότητα- εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει... ότι ο 902 θα ξεκινήσει ξανά να προβάλλει πρόγραμμα!
«Τις τελευταίες ημέρες ξεδιπλώνεται μια πολύμορφη επιχείρηση με στόχο την αφαίρεση της άδειας της τηλεόρασης του 902, με πρόσχημα την αναστολή της εκπομπής τηλεοπτικού προγράμματος. Είναι μια επιχείρηση ολοφάνερα και προκλητικά επιλεκτική, αφού, σε καμία ανάλογη περίπτωση μέχρι σήμερα δεν υπήρξαν παρόμοιες συνέπειες. Η τηλεόραση του 902 έχει κερδίσει στην πράξη την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας και θα την υπερασπισθεί με κάθε τρόπο. Για τον σκοπό αυτό ξεκινά και πάλι την εκπομπή τηλεοπτικού προγράμματος», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ, με την οποία το κόμμα διαμηνύει προς πάσαν κατεύθυνση ότι σκοπεύει να κρατήσει τη συχνότητά του με νύχια και με δόντια. Στο παρασκήνιο, βεβαίως, απλώς διεξάγεται ένα υπόγειο μπρα ντε φερ μεταξύ Χατζηνικολάου και καναλαρχών, σχετικά με τη συχνότητα. Ώσπου να φανεί, όμως, ποιος θα κερδίσει, ο 902 θα μεταδίδει πρόγραμμα και η συχνότητα θα παραμένει διαθέσιμη προς μεταβίβαση...

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.