ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Από τη Sony

Νέος υπολογιστής-ταμπλέτα με πάχος 6,9 εκατοστά

Η ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Sony ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, την κυκλοφορία του νέου της υπολογιστή-ταμπλέτα, Xperia Z, ο οποίος έχει πάχος μόλις 6,9 εκατοστά.

Νέος υπολογιστής-ταμπλέτα με πάχος 6,9 εκατοστά

Ο νέος υπολογιστής-ταμπλέτα διαθέτει οθόνη 10,1 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα 8 megapixel και «τρέχει» λειτουργικό σύστημα Android 4.1. Επίσης, το Xperia Z είναι «εξοπλισμένο» με την τεχνολογία «Reality Display», η οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony, προσφέρει την καλύτερη δυνατή προβολή φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης.

Η μάχη για όλο και πιο λεπτούς υπολογιστές-ταμπλέτες έχει «φουντώσει» ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες κατασκευής ηλεκτρονικών ειδών. Με την κυκλοφορία του Xperia Z, η Sony «απαντά» στην Apple, η οποία λάνσαρε πέρυσι το iPad Mini, έναν υπολογιστή-ταμπλέτα με πάχος 7,2 χιλιοστά.

Όπως γνωστοποίησε η κατασκευάστρια εταιρεία, η συσκευή είναι σχεδόν υδατοστεγής και δεν «πιάνει» σκόνη. Αυτό που μένει να ανακοινωθεί είναι η τιμή που θα κοστίζει το νέο μοντέλο, το οποίο αναμένεται σύντομα στην ιαπωνική αγορά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.