ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χωρίς επικοινωνία οι τρεις

Σπάσαν οι γραμμές τους...

Στο κενό η προσπάθεια Μαξίμου για συντονισμού των επικοινωνιακών επιτελείων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ. Αποστάσεις από τους δύο εταίρους.

Σπάσαν οι γραμμές τους...

Ήλθαν, είδαν και απήλθαν οι Φώφη Γεννηματά και ο Ανδρέας Παπαδόπουλος στη συνάντηση με τον Σίμο Κεδίκογλου και τον Νίκο Τσιούτσια με αντικείμενο τον... συντονισμό των τριών επικοινωνιακών γραμμών της κυβέρνησης. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, και τα αποτελέσματα της οποίας επιχειρήθηκε να μείνουν στο σκοτάδι, Γεννηματά και Παπαδόπουλος εμφανίστηκε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί, επιχειρώντας προφανώς να κρατήσουν τα όποια περιθώρια... λεκτικών διαφοροποιήσεων έχουν έναντι της κυβερνητικής πολιτικής.

Βέβαια και το κλίμα δεν προσφέρονταν για συγκλήσεις, δεδομένου ότι βρίσκονταν σε εξέλιξη η σφοδρή αντιπαράθεση της Ν.Δ. με το ΣΥΡΙΖΑ μετά τη γαλάζια «γκάφα» με το μοντάζ επί των δηλώσεων του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου. Και είναι προφανές ότι οι άλλοι δύο επουδενί θέλησαν να «νομιμοποιήσουν» με τον τρόπο τους τις γαλάζιες πρακτικές. Από τη συνάντηση απουσίαζε, επισήμως λόγω φόρτου εργασίας, ο διευθυντής του Γρ. Τύπου του Πρωθυπουργού στο Μαξίμου και, κατά πολλούς ειδικά από τον ΣΥΡΙΖΑ, εμπνευστής της επικοινωνιακής πολιτικής των τελευταίων ημερών κ. Γ. Μουρούτης.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του matrix24.gr, Γεννηματά και Παπαδόπουλος δεν έχασαν την ευκαιρία, πίνοντας τον καφέ τους, να ρίξουν και μερικά καρφιά προς την πλευρά Κεδίκογλου, δηλώνοντάς του ότι ο ίδιος, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα πρέπει να αποφεύγει την εμπλοκή στην κομματική αντιπαράθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επί της ουσία, οι τρεις πλευρές δεν συμφώνησαν ώστε να υπάρχει μία τακτική, εβδομαδιαία συνάντησή τους, κάτι που θα έδινε την εικόνα της σύμπτωσης των επιχειρημάτων. Προφανώς όταν ανακύπτουν μείζονα ζητήματα οι τρεις πλευρές θα επικοινωνούν. Ειδικά όταν είναι θετικά, καθώς όλοι θα θέλουν να τα καρπωθούν...

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.