ΕΛΛΑΔΑ

Συμφωνία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών με το Δήμο Αθηναίων

Στήριξη σε 500 οικογένειες της Αθήνας από τους εφοπλιστές

Πεντακόσιες οικογένειες με ανήλικα παιδιά που πλήττονται από την οικονομική κρίση θα έχουν τη στήριξη της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών έπειτα και  από τη συμφωνία που επετεύχθη με το δήμο Αθηναίων.

Στήριξη σε 500 οικογένειες της Αθήνας από τους εφοπλιστές

Όπως έγινε γνωστό από τον δήμο, η πρωτοβουλία της Ένωσης θα γίνει με αυστηρά εισοδηματικά κριτήρια, σε πρώτη φάση για 500 οικογένειες- δημότες της Αθήνας και θα περιλαμβάνει, μέσω του Κόμβου Αλληλοβοηθείας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, κάθε μήνα δέμα βάρους 35 κιλών, το οποίο θα περιέχει βασικά είδη τροφίμων και πρώτης ανάγκης.

«Η απόφαση αυτή της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών έχει εξαιρετικό συμβολικό χαρακτήρα και καταδεικνύει τη σημασία ύπαρξης ενός μηχανισμού αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σημειώνοντας την ανάγκη τέτοιου τύπου προσφορές να γίνουν οδηγός για όλους.

Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών που έχει σαφή προσανατολισμό να ενισχύσει την οικογένεια, τα παιδιά και τους νέους και επικεντρώνεται σε περιοχές που έχουν πληγεί από τη δυσμενή συγκυρία.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.