ΕΛΛΑΔΑ

Έκπτωση έως και 42%

Στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, τα άτομα με μηχανική υποστήριξη

Με έκπτωση θα πληρώνουν το ρεύμα τα άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης καθώς σύμφωνα με τον σύμβουλο επικοινωνίας της επιχείρησης Ι. Παπάζογλου θα ενταχθούν στο κοινωνικό τιμολόγιο.

Στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, τα άτομα με μηχανική υποστήριξη

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Παπάζογλου είπε πως διευρύνθηκαν οι κατηγορίες δικαιούχων του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου της ΔΕΗ και παράλληλα αυξήθηκε η έκπτωση που παρέχεται σε όσους τη δικαιούνται, μέχρι και ποσοστό 42%, από 30% που ίσχυε πριν.

Όπως ανέφερε ο κ. Παπάζογλου, δικαιούχοι κοινωνικού τιμολογίου, είναι πλέον και τα άτομα που χρήζουν μηχανικής υποστήριξης ενώ υπενθύμισε ότι το τιμολόγιο έχει σχεδιαστεί για όσους έχουν χαμηλό ετήσιο εισόδημα, έως 12.000 ευρώ, συν 3.000 για κάθε τέκνο, για άτομα που πάσχουν από αναπηρία 67% και άνω και για τους μακροχρόνια άνεργους.

Να σημειωθεί ότι, οι αιτήσεις ένταξης στο Κοινωνικό Τιμολόγιο υποβάλλονται τηλεφωνικά, με αστική χρέωση, στον αριθμό 210 9298000 και οι καταναλωτές που επιθυμούν να επωφεληθούν από το Κοινωνικό Τιμολόγιο οφείλουν να έχουν στη διάθεσή τους έναν πρόσφατο λογαριασμό της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.