ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναγκάστηκε σε στροφή 180 μοιρών

Η μοναξιά του Γ. Βρούτση

Άρον – άρον, ο Γιάννης Βρούτσης αναγκάστηκε να μαζέψει όλες τις διαρροές περί αυστηροποίησης του πλαισίου των απεργιών και αλλαγής των όρων λειτουργίας των συνδικάτων.

Η μοναξιά του Γ. Βρούτση

Τα δημοσιεύματα της Κυριακής σχετικά με τις κυβερνητικές προθέσεις προκάλεσαν μείζον ζήτημα, ενώ όλα τα δάκτυλα έδειχναν ως υπεύθυνο τον υπουργό Εργασίας. Οι περισσότεροι ισχυρίζονται ότι ο Βρούτσης κινήθηκε μόνος του, προκειμένου να καταγράψει άλλη μία επιτυχία ως... μεταρρυθμιστής μετά τις αλλαγές σε εργασιακά και ασφαλιστικό.

Τούτο δεν σημαίνει, βέβαια, ότι το ζήτημα δεν είχε απασχολήσει την κυβέρνηση, και μάλιστα σε επίπεδο κορυφής. Άλλωστε, η αλλαγή του νόμου συζητήθηκε και στο Μαξίμου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, ο Αντ. Σαμαράς είχε αποφασίσει να το παραπέμψει στις... καλένδες, κυρίως λόγω της σφοδρής αντίδρασης Κουβέλη.

Το σχετικό μήνυμα μάλιστα είχε αποσταλεί και στον Γ. Βρούτση. Μέσω άλλων διόδων, αντίστοιχα απαγορευτικά εξέδιδε και ο Δημ. Χατζησωκράτης, τα οποία λέγεται πώς επίσης έφθασαν αρμοδίως στο Υπουργείο Εργασίας. Με αυτά ως δεδομένα ακόμη και γαλάζιοι φίλοι του Υπουργού θεωρούν ότι έκανε γκάφα.

Εκτός κι αν η κυβέρνηση δοκίμαζε τα νερά, διαπίστωσε ότι είναι άγρια και κινδυνεύει να πνιγεί οπότε έπρεπε σε κάποιον να φορτωθεί ο μουτζούρης...

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.