ΚΟΣΜΟΣ

Το συντομότερο δυνατόν

ΟΗΕ: Να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη συνέχιση των συνομιλιών για το Κυπριακό ζητεί ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον εκλεγμένο πρόεδρο της Κύπρου Ν. Αναστασιάδη

ΟΗΕ: Να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Ο γγ του ΟΗΕ, Μπαν Γκι-μουν, αφού συνεχάρη τον Νίκο Αναστασιάδη για την εκλογή του ζήτησε τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό το συντομότερο δυνατόν.

Σε ανακοίνωση της Γραμματείας του ΟΗΕ αναφέρεται ότι "ο Γενικός Γραμματέας επικοινώνησε τηλεφωνικά σήμερα με τον εξοχότατο Νίκο Αναστασιάδη, τον εκλεγμένο πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου, για να τον συγχαρεί για τη νίκη του στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών".

Όπως τονίζεται "ο Γενικός Γραμματέας ευχήθηκε στον εκλεγμένο πρόεδρο κάθε επιτυχία στην αντιμετώπιση των σημαντικών οικονομικών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η χώρα του".

Επίσης, ο γ.γ. του ΟΗΕ εξέφρασε την ελπίδα ότι "οι πλήρεις διαπραγματεύσεις για την επίτευξη μιας συνολικής διευθέτησης για την επανένωση της Κύπρου θα συνεχιστούν το συντομότερο δυνατόν και επανέλαβε την ετοιμότητά του και των Ηνωμένων Εθνών για να υποστηρίξουν τον ίδιο και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη προς αυτή την κατεύθυνση".

(Πληροφορίες ΑΜΠΕ)

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.