ΕΛΛΑΔΑ

Κυβερνοεπίθεση με μήνυμα ανυπακοής

Οι Anonymous χτύπησαν το site του Εφετείου Αθηνών

Οι hackers πραγματοποίησαν το χτύπημά τους στο www.efeteioathinon.gr και σε μήνυμα τους καλούν τους πολίτες να μην υπακούσουν στις εντολές κατάσχεσης. Διαβάστε το κείμενο που ανάρτησαν.

Οι Anonymous χτύπησαν το site του Εφετείου Αθηνών

Αίσθηση προκαλεί και το μήνυμα που στέλνουν, αναφέροντας ότι «κάποτε ο κατακτητής θα φύγει και οι δοσίλογοι θα δικαστούν, δεν νομίζω πως θα επιθυμούσατε και το δικό σας όνομα μέσα στις μαύρες λίστες των ανθρώπων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εξυπηρετούσαν την προδοσία ... ήρθε η ώρα ν' αποδείξετε ότι δεν είστε μαριονέτες, όπως νομίζουν».

Μέχρι σήμερα το πρωί, η σελίδα του Εφετείου δεν είχε επανέλθει.

Το κείμενο που ανέβασαν:

«Τα ραβασάκια της εφορίας για προκατάσχεση περιουσιακών στοιχείων συμπολιτών μας λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών (ακόμη και για 300 ευρώ) έχουν ήδη αρχίσει να καταφτάνουν... Από την άλλη η ΤΡΟΪΚΑ σε συνεργασία με τις τράπεζες έχουν αποκλείσει οποιαδήποτε παράταση προστασίας από την ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 1ης ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ; Να μην έχουμε ΤΙΠΟΤΑ στα χέρια μας, ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Αφού μας άφησαν χωρίς παροχές, χωρίς μισθό, χωρίς σύνταξη, χωρίς δουλειά, χωρίς αξιοπρέπεια, τώρα θέλουν να μας ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ αποτελείτε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ένα κομμάτι της κοινωνίας παρά ένα ΓΡΑΝΑΖΙ του συστήματος.

ΚΑΛΕΙΣΘΕ να δείξετε ΠΛΗΡΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ σε οποιαδήποτε ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ λάβετε για λογαριασμό συμπολίτη σας. Γνωρίζετε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ πως ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ πλέον το κράτος αλλά τους ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ.

ΕΑΝ έστω και ΕΝΑΣ από εσάς ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ οποιοδήποτε έγγραφο το οποίο θα επιδοθεί σε συμπολίτη μας για ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ, το όνομά του ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ και θα ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι επειδή ως γνωστόν Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, κάποια στιγμή που ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ θα φύγει και οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ, δεν νομίζω πως θα επιθυμούσατε και το δικό σας όνομα μέσα στις ΜΑΥΡΕΣ ΛΙΣΤΕΣ των ανθρώπων που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ την τύχη που είχαν όσοι συνεργάστηκαν με τους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ στην κατοχή (μαυραγορίτες, «καρφιά» κλπ κλπ κλπ).

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ το αν θα ενσωματωθείτε με την κοινωνία και θα συμβάλλετε στη διατήρησή της με κοινό σκοπό την ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ή αν θα χρησιμοποιήσετε τη θέση σας για να βγάλετε μερικά ευκαιριακά ευρώ... ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ!...

Ελέγχεστε και το γνωρίζουμε... Άλλοι σας κινούν τα νήματα! Όμως ίσως ήρθε η ώρα ν' αποδείξετε ότι δεν είστε μαριονέτες, όπως νομίζουν».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.