ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μεταξύ των 335 της λίστας Νικολούδη

Οκτώ δημοσιογράφοι για μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή

Επικεφαλής ασφαλιστικού οργανισμού, δημοσιογράφοι (τηλεοπτικοί και αθλητικοί), πρώην πρόεδροι ΠΑΕ και ένας εφοπλιστής βρίσκονται μεταξύ των 335 που ελέγχονται από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.

Οκτώ δημοσιογράφοι για μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή

Στη γνωστή ως λίστα Νικολούδη που μετά από έλεγχο των πόθεν έσχες έδειξε μαύρο χρήμα και φοροδιαφυγή, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Έθνος, βρίσκονται ονόματα υπεράνω υποψίας. Ο κατάλογος αποτυπώνει τον «Χάρτη» της διαφθοράς και του μαύρου χρήματος στην Ελλάδα, καθώς περιλαμβάνονται ως υπόλογοι 335 πρόσωπα, γενικοί και ειδικοί γραμματείς, δημοτικές αρχές, εισηγητές επενδυτικών σχεδίων, επιβλέποντες μηχανικοί, μέλη Αρχών και Επιτροπών, περιφερειάρχες, Ιατροί διευθυντές ΕΣΥ, δημοσιογράφοι, πρόεδροι και στελέχη ΝΠΔΔ/ΝΠΙΔ, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, μέτοχοι και εταίροι ΜΜΕ κ.ά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «Έθνος», στη λίστα περιλαμβάνονται ονόματα που καίνε και πρόσωπα υπεράνω κάθε υποψίας:

1. Δημοσιογράφος, συνεργάτης του πρακτορείου «Ρόιτερ», που τώρα δεν εργάζεται σε ελληνικό ΜΜΕ και συνυπογράφει συχνά άρθρα για τη... διαφάνεια. Για τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο λέγεται ότι υπάρχει εν εξελίξει έρευνα και για άλλες "σκοτεινές" υποθέσεις.

2. Επικεφαλής ασφαλιστικού οργανισμού.

3. Δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης της κρατικής τηλεόρασης, με έντονα «αριστερό» προφίλ.

4. Διευθυντικό στέλεχος εφημερίδας ιδιαίτερα μικρής κυκλοφορίας που σηκώνει σταθερά την «αντιμνημονιακή σημαία».

5. Δύο αθλητικοί δημοσιογράφοι.

6. Δύο δημοσιογράφοι τηλεοπτικού σταθμού.

Επίσης στη λίστα Νικολούδη περιλαμβάνονται:

- Πρώην πρόεδρος ΠΑΕ της βόρειας Ελλάδας και ένας πρώην πρόεδρος σε ΠΑΕ της νότιας Ελλάδας.

- Προβεβλημένος εφοπλιστής που έχει σχέση και με τον τραπεζικό τομέα.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
 1. Ευτυχώς η Πατρίς δικαιώνεται………. η ΥΕΝΕΔ-ΝΕΤ αποκαταστάθηκε στην συνείδηση του………σκεπτόμενου λαού μας. Προφητική η απόλυση του Αρβανίτη…. Οι υπεύθυνοι κάτι ήξεραν…ε οχι ο καθένας να βγαίνει στήν ΥΕΝΕΔ και να λέει την γνώμη του….επί τέλους ζούμε σε πολιτισμένη και δημοκρατική χώρα………η δημοκρατία απαιτεί ομοφωνία και στρατευμένη δημοσιογραφία κιτρινιζουσα έως και κατακίτρινι όπως το φρέσκο λεμονάκι.Μόνο που αυτό μυρίζει υπέροχα το ΕΘΝΟΣ και όχι μόνο βγάζουν βόθρο……..Δεν μασάμε μαγκιες και παπαριές………..(παραδειγματίστηκα από τον Πρωθυπουργό μας) αλήθεια τί επίπεδο………. Ευτυχώς Αρβανιτηδες έχουν  μείνει ακόμα…….λίγοι,δεν λέω, όμως πρέπει να αντέξουν την προβοκάτσια και την λάσπή. Μην αφήσουμε να μας χειραγωγούν  ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΟΤΣΙΜΑΤΡΕΜΗΔΕΣ.  ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Τι ζοφερό τοπίο σαπίλας είναι αυτό; Και μάλιστα αχαρτογράφητο τοπίο, στην ομίχλη, γι’ αυτό και ο αρθρογράφος του Έθνους δεν υπογράφει και δεν κατονομάζει. Φαίνεται ότι η δημοσιογραφική πένα άλλοτε αληθεύει και άλλοτε αλληθωρίζει.

  Περισσότερο απ’ όλα όμως, μου αρέσει όταν η «έγκριτη δημοσιογραφία» χρωματίζει, χωρίς να καταλαβαίνει ότι χρωματίζεται η ίδια… κίτρινη.

  …»Δημοσιογράφος της πρωινής ζώνης της κρατικής τηλεόρασης, με έντονα «αριστερό» προφίλ»…

  Λαϊκά, δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης εξέφραζε τη γνώμη του ελεύθερα.

  Βοήθεια!!! Το ΕΘΝΟΣ κινδυνεύει!
   :-)

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.