ΚΟΣΜΟΣ

Κύπρος

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις βρίσκονταν σε εξέλιξη μέχρι αργά χθες το βράδυ, στα γραφεία του Δησύ, όπου ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης πραγματοποιούσε συνεχείς επαφές, με στόχο, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, την οριστικοποίηση της σύνθεσης του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα.

Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για τη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του ΡΙΚ, για το Υπουργείο Εσωτερικών φαίνεται να προορίζεται ο Σωκράτης Χάσικος, για το Συγκοινωνιών ο Τάσος Μητσόπουλος, για το Εργασίας ο Χάρης Γεωργιάδης και για το Δικαιοσύνης ο Ιωνάς Νικολάου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο Δήκο δίδονται τέσσερα υπουργεία: Για το Υπουργείο Αμυνας οριστικοποιείται το όνομα του Φώτη Φωτίου, για το Υγείας, του γιατρού Πέτρου Πετρίδη, για το Παιδείας, του Κυριάκου Κενεβέζου και για το Εμπορίου, του τεχνοκράτη Γιώργου Λακκοτρύπη.

Για το Υπουργείο Γεωργίας ακούγονται τα ονόματα των Μιχάλη Γιωργάλλα και Νίκου Κουγιάλη του Ευρωκό.

Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας φαίνεται να διορίζεται ο στενός συνεργάτης του Παναγιώτης Αντωνίου και υφυπουργός παρά τω Προέδρω ο επίσης στενός συνεργάτης του Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Έχουν ήδη "κλειδώσει" τα ονόματα των Ιωάννη Κασουλίδη για το Υπουργείο Εξωτερικών, Μιχάλη Σαρρή για το Υπουργείο Οικονομικών και Χρήστου Στυλιανίδη για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Από το nomisma.com.cy

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.