ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Μόνο στις ΗΠΑ

Ένα διαζύγιο δώρο με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ότι αρχίζει ωραία τελειώνει με πόνο όπως λέει και το τραγούδι και δεν είναι λίγοι αυτοί που ενώ κάποτε γιόρταζαν ρομαντικά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τώρα θέλουν να φύγουν μακρυά από τον/την πρώην αγαπημένο τους. Αυτό σκέφτηκε και ένας Αμερικανός δικηγόρος και έβαλε προσφορά. Ένα διαζύγιο δώρο την ημέρα των ερωτευμένων.

Ένα διαζύγιο δώρο με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πρόκειται για έναν δικηγόρο από το Μίσιγκαν ο οποίος  προσέφερε σε ένα τυχερό ζευγάρι ένα ειδικό δώρο. Με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου υποσχέθηκε ότι θα αναλάβει να καλύψει εντελώς δωρεάν όλα τα έξοδα για το. . . διαζύγιο του.

Ο Γουόλτερ Μπέντλεϊ από το Σάουθφιλντ ανήρτησε την πρότασή του στο διαδίκτυο και, όπως υποστηρίζει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον 500 άνθρωποι έχουν ζητήσει τη βοήθειά του. Ο ίδιος θα επιλέξει τον "νικητή", τον οποίο θα εκπροσωπήσει στα δικαστήρια, με κριτήριο την πιο "πειστική" ιστορία που θα του παρουσιάσουν.

Ο Μπέντλεϊ είπε ότι αναζητά κάποιον που "παλεύει να προχωρήσει" αλλά δεν έχει αρκετά χρήματα για να πάρει διαζύγιο. Υπόσχεται ότι όχι μόνο δεν θα ζητήσει αμοιβή αλλά θα πληρώσει τα πάντα, όλα τα έξοδα που θα προκύψουν στη διαδικασία.

"Αυτό που θα κερδίσουν κανονικά θα τους στοίχιζε περί τα 1.500-3.000 δολάρια", επισήμανε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.