ΚΟΣΜΟΣ

Στο Παραλίμνι

Κύπρος: Βρέθηκε νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Σοκάρει την Κύπρο η αποκάλυψη της υπόθεσης εγκατάλειψης νεογέννητου βρέφους από την αλλοδαπή μητέρα του, το οποίο βρέθηκε νεκρό, μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, εντός κάδου.

Κύπρος: Βρέθηκε νεκρό βρέφος στα σκουπίδια

Ο αποτροπιασμός αγγίζει τα όρια της φρίκης καθώς μετά τη νεκροτομή στο σώμα του άτυχου κοριτσιού, προέκυψε ότι, εκ πρώτης όψεως, το βρέφος ήταν ζωντανό κατά τη γέννησή του και πέθανε μέσα στη σακούλα. Τη νεκροψία διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου. Ωστόσο, όπως ανέφερε, για να διαπιστωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το μωρό ζούσε όταν γεννήθηκε, θα πρέπει να πραγματοποιηθούν κάποιες ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα είναι έτοιμα σε μερικές μέρες.

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε, όταν η 41χρονη Βουλγάρα, εργάτρια σε αγρόκτημα, ζήτησε βοήθεια από τον εργοδότη της, αναφέροντας ότι αντιμετώπιζε κάποιο γυναικολογικό πρόβλημα και αιμορραγούσε. Παρόλο που η 41χρονη εργαζόταν τέσσερις μήνες στο αγρόκτημα, εντούτοις ουδέποτε ανέφερε στο ζεύγος των εργοδοτών της ότι ήταν έγκυος, ενώ ούτε και αυτοί το είχαν αντιληφθεί. Η μητέρα απέφυγε έστω και την ύστατη στιγμή να αποκαλύψει στους εργοδότες της ότι, ώρες πριν, είχε φέρει στον κόσμο, μόνη της, στο υπνοδωμάτιο της, ένα βρέφος. Αυτό διαπιστώθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου, όπου και ομολόγησε τα όσα προηγήθηκαν.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εσπευσμένα στο αγρόκτημα, ελπίζοντας να βρουν το βρέφος εν ζωή, το βρήκαν άψυχο μέσα στη μαύρη σακούλα, αφημένο στον κάλαθο των σκουπιδιών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.