ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εντός των ημερών η ολοκλήρωση των ερευνών τους για τη λίστα Λαγκάρντ

Στην τελική ευθεία Πεπόνης-Μουζακίτης

Στην τελευταία στροφή μπαίνουν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση για την αλλοίωση της περίφημης λίστας Λαγκάρντ.

Στην τελική ευθεία Πεπόνης-Μουζακίτης

Οι δύο εισαγγελικοί λειτουργοί έχουν ζητήσει να διαβιβαστούν από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής τρεις καταθέσεις μαρτύρων, οι οποίοι φέρονται ότι κατέθεσαν εξεταζόμενοι περισσότερα πράγματα από όσα είχαν πει ενώπιόν τους.

Πρόκειται για τις καταθέσεις του στελέχους του ΣΔΟΕ Χρ.Αθανασίου, του πρώην γενικού γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Η. Πλασκοβίτη και του νομικού συμβούλου του Υπουργείου Οικονομικών Αν. Μπάνου.

Οι εισαγγελείς αφού μελετήσουν το περιεχόμενο των επίμαχων καταθέσεων θα αποφασίσουν αν θα καλέσουν τους μάρτυρες να δώσουν συμπληρωματικές εξηγήσεις και στους ίδιους. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι θέμα ημερών - εκτός άλλου απρόοπτου ευρήματος στην έρευνά τους- να ρίξουν την αυλαία στην πολύμηνη έρευνά τους αποφασίζοντας πλέον για την τύχη όλων των μη πολιτικών προσώπων που βρίσκονται στο δικό τους στόχαστρο.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.