ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται η ένταση

Στο μικροσκόπιο βίντεο και ευρήματα από τις Σκουριές

Κλιμάκιο της Κρατικής Ασφάλειας σε συνεργασία  με την Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ανέλαβαν να εντοπίσουν τους δράστες της εμπρηστικής επίθεσης που σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας εξόρυξης χρυσού.

Στο μικροσκόπιο βίντεο και ευρήματα από τις Σκουριές

Εξετάζονται εξονυχιστικά τα ευρήματα που  συλλέχθηκαν σε δασική έκταση στις Σκουριές Χαλκιδικής, αλλά και τα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο εργοτάξιο της «Ελληνικός Χρυσός».

Οι αστυνομικοί εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή το βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας των εγκαταστάσεων, όπου διακρίνεται ομάδα κουκουλοφόρων να επιδίδεται σε καταστροφές, να πυρπολεί  κοντέινερ και να ακινητοποιεί  υπαλλήλους ασφαλείας του εργοταξίου των Σκουριών.

Ευρήματα εξετάζονται και από τα εγκληματολογικά εργαστήρια, όπως οι πυρσοί, μία κουκούλα, υπολείμματα τσιγάρων και μία χειρουργική μάσκα.

Η κοινωνία στην περιοχή είναι ανάστατη, ενώ δεν λείπουν οι αντεγκλήσεις και οι μικροσυμπλοκές. Οδηγός φορτηγού της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση, χθες, στις 11:10 το πρωί, στην επαρχιακή οδό Ολυμπιάδος - Στρατωνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι που επέβαιναν σε αγροτικό αυτοκίνητο και κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, πέταξαν  αντικείμενα εναντίον του φορτηγού.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.