MEDIA

Βαθιά θλίψη για την απώλεια

Το «αντίο» της ΕΣΗΕΑ στην Αριστέα Μπουγάτσου

Το «αντίο» της ΕΣΗΕΑ στην Αριστέα Μπουγάτσου

Η Ένωση Συντακτών με ανακοίνωσή της εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο της δημοσιογράφου Αριστέας Μπουγάτσου.

Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ αναφέρεται:

« "…αν τελειώσει εδώ το ταξίδι μου και πάλι ευχαριστημένη θα ‘μαι.

Πορεύτηκα με τη δική μου πυξίδα, δίχως υποχωρήσεις και εκπτώσεις".

Αριστέα Μπουγάτσου

(Από το site της Ελευθεροτυπίας)

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με οδύνη ανακοινώνει την απώλεια της δημοσιογράφου, ρεπόρτερ και ερευνήτριας Αριστέας Μπουγάτσου, η οποία χάθηκε πρόωρα χθες, έπειτα από σκληρή μάχη με την επάρατο νόσο, σε ηλικία 49 ετών και ενώ είχε πολλά ακόμη να προσφέρει στην ελληνική δημοσιογραφία.

Η Αριστέα Μπουγάτσου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964, μεγάλωσε στους Γαργαλιάνους και σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ, όπου έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο στο Management.

Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της πορεία στις εφημερίδες «SPORTIME» και «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ». Στη συνέχεια επί 14 χρόνια εργάστηκε στο συγκρότημα Αλαφούζου, στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» και το ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ» και τα τελευταία χρόνια, μετά τον εξαναγκασμό της σε παραίτηση από τον Όμιλο, εργάστηκε στην εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», όπου υπήρξε και η ψυχή της επανέκδοσής της.

Θα μείνει γνωστή για τις μεγάλες και αποκαλυπτικές δημοσιογραφικές επιτυχίες της (SIEMENS, PROTON BANK κ.ά.) και τον ασυμβίβαστο και χαλύβδινο χαρακτήρα της.

Η Αριστέα Μπουγάτσου ήταν, όπως λένε οι φίλοι και συνάδελφοί της, από την πάστα του αληθινού και ασυμβίβαστου ρεπόρτερ που αναζητά την αλήθεια με πείσμα και δεν διστάζει μπροστά σε καμία δυσκολία για να τη δώσει στους αναγνώστες της.

Ευγενική, δυναμική, αγαπητή και άψογη συνάδελφος, διακρίθηκε για το ήθος, τη συνέπεια και την ευσυνειδησία της.

Στη σύντομη ζωή της άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις σε όλους όσοι τη γνώρισαν. Είχε πολλά προσόντα και μεγάλες προοπτικές. Η μοίρα, όμως, φαίνεται, είχε άλλα σχέδια. Έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι και στέρησε τη δημοσιογράφο από την εφημερίδα της και τους συναδέλφους της, την καλή φίλη από τους φίλους της.

Κατά την επιθυμία της δεν ανακοινώνεται η κηδεία της.»

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.