ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Φώφης σε Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ

Το ΠΑΣΟΚ στην... αντιπολίτευση

Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση, βγαίνει όμως στην... αντιπολίτευση ενόψει συνεδρίου και επιτίθεται τόσο στη Νέα Δημοκρατία όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΠΑΣΟΚ στην... αντιπολίτευση

«Τα 18 δισ. ισοδύναμα της Νέας Δημοκρατίας δεν βρέθηκαν ποτέ», ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. «Η ακύρωση των μνημονίων και η επιστροφή των μισθών στα προηγούμενα επίπεδα μέσα σε ένα 24ωρο, που υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ εγκαταλείπεται ως μη ρεαλιστική πολιτική από τα ίδια τα στελέχη του», πρόσθεσε.

«Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι οι πολιτικές δυνάμεις που κρύφτηκαν πίσω από το μνημόνιο και τις θεωρίες συνωμοσίας κατά του ΠΑΣΟΚ, δεν είχαν και δεν έχουν εναλλακτική πρόταση», τόνισε η Φώφη Γεννηματά και υποστήριξε ότι το κόμμα που εκπροσωπεί επεξεργάζεται ένα σχέδιο ανασυγκρότησης για τη χώρα, το οποίο αποκάλεσε «αντιμνημόνιο με περιεχόμενο».

Η Φώφη Γεννηματά υποστήριξε ότι «η μεγάλη συμμετοχή στις χτεσινές διαδικασίες είναι η αρχή της επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ όσων αναζήτησαν αλλού αλλά δεν βρήκαν απαντήσεις» και εκτίμησε πως «το Συνέδριο μπορεί να γίνει αφετηρία αλλαγής».

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.