LIFESTYLE

Παρτενέρ του πιθανότατα η Βανδή

Eurovision: Με Καπουτζίδη στον ελληνικό τελικό

Ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε καταφατικά σε ΕΡΤ και Mad για την παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision που θα γίνει στις 18 του μήνα. Πιθανότατα μαζί του η Δέσποινα Βανδή.

Eurovision: Με Καπουτζίδη στον ελληνικό τελικό

Η Δέσποινα Βανδή είχε χθες είχε το τελευταίο ραντεβού με τους ανθρώπους του Mad για την τελική συμφωνία. Αν τελικά επέλθει συμφωνία, μένει να δούμε κατά πόσο θα ταιριάξει ο Γιώργος Καπουτζίδης στη σκηνή με τη δημοφιλή τραγουδίστρια και αν αυτή θα καταφέρει να παίξει με επιτυχία τον ρόλο της (συν)παρουσιάστριας. Εν τω μεταξύ, η απεργία στα δημόσια ΜΜΕ ανέβαλε την παρουσίαση των τραγουδιών και παρέτεινε έτσι την αγωνία των φαν του διαγωνισμού.

Αύριο Τετάρτη στη 1:30 μ.μ. σε ξενοδοχείο στην Κηφισιά θα λυθούν όλες οι απορίες των φαν της Eurovision, αφού τα τραγούδια θα ακουστούν για πρώτη φορά στην επίσημη εκδήλωση που διοργανώνουν η ΕΡΤ και το Mad. Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου η εκπομπή «Mad X rays» στο Μad θα κάνει αναδρομή στην ιστορία της Eurovision και στις πιο... καλτ Eurovision στιγμές των ελληνικών συμμετοχών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.