ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τελεία και παύλα»

Κεδίκογλου: «Δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού»

Στην αναμενόμενη... διάψευση των σεναρίων ανασχηματισμού που φούντωσαν τις τελευταίες ώρες, εξαιτίας και της αναφοράς Βενιζέλου ότι το ΠαΣΟΚ ειναι έτοιμο να συμμετάσχει με πολιτικά του στελέχη προχώρησε η κυβέρνηση.

Κεδίκογλου: «Δεν υπάρχει θέμα ανασχηματισμού»

Ο κ. Σίμος Κεδίκογλου επιχείρησε να θέσει «τελεία και παύλα», ωστόσο παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα το επιτύχει.

Άλλωστε, τα σενάρια περί ανασχηματισμού μετά το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και τον έλεγχο της τρόικας ήταν γνωστά εδώ και εβδομάδες. Ωστόσο, η αναζοπύρωσή τους φαίνεται ότι προκάλεσε... πανικό σε πολλά κυβερνητικά στελέχη τα οποία έσπευδαν να επικοινωνήσουν με το Μαξίμου επιχειρώντας να επιβεβαιώσουν ότι παραμένουν, σύμφωνα με τα δημοσιογραφικά σενάρια, ή να μάθουν τους λόγους αποπομπής τους!

Πίσω από τη σκοπιμότητα να παραμείνουν οι υπουργοί σε επιφυλακή και να μην παραδοθούν στα σενάρια αλλαγών, βρίσκονται και τα πολλά ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων. Ενδεικτικά, η βούληση Βενιζέλου για πλήρη έλεγχο υπουργείων, το ενδεχόμενο δικής του συμμετοχής αλλά και η άρνηση Κουβέλη να αποδεχθεί την αποπομπή του Αντ. Ρουπακιώτη από το υπουργείο Δικαιοσύνης, καθώς ο κ. Αντ. Μανιτάκης μάλλον παίρνει πράσινο φως παραμονής στην κυβέρνηση.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.