LIFESTYLE

Τί λέει η ίδια

Πάσχει τελικά από Πάρκινσον η Μιμή Ντενίση;

Στην Κύπρο διαμένει τον τελευταίο καιρό... η Μιμή Ντενίση και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό περιοδικό «Life» μίλησε για όλα...

Πάσχει τελικά από Πάρκινσον η Μιμή Ντενίση;

Στην Αμερική τι ακριβώς θα κάνετε με την Ολυμπία Δουκάκη;

Κάνουμε ένα docudrama για την τηλεόραση γι’ αυτό και θα πάω το Μάιο Αμερική. Πρόκειται για ένα βιβλίο με τη διήγηση της μόνης Ελληνοαμερικανίδας γιατρού η οποία είχε πάει εθελόντρια στη Σμύρνη όταν ξεκίνησε η καταστροφή. Έχω γράψει ήδη την ιστορία και τώρα πρέπει να γράψω τους διαλόγους με τον Martin Sherman.

Δεν λείπετε όμως πολύ από το σπίτι; Η Μαριτίνα δεν παραπονιέται;

Το παιδί μου είναι μια χαρά. Τώρα λείπω αλλά όταν είμαι στην Αθήνα της αφιερώνω πάρα πολύ χρόνο. Είμαστε μαζί συνέχεια, αυτοκόλλητες.

Δεν έχετε τύψεις ως μητέρα; Ούτε τώρα που λείπετε 3 μήνες;

Μεγάλωσε πια, είναι στα 12. Δεν θέλει να είναι συνέχεια με τη μαμά της. Θέλει να μιλάει στα τηλέφωνα και δεν με θέλει πάνω από το κεφάλι της.

Είστε αυστηρή μαζί της;

Η ίδια λέει ότι είμαι η πιο αυστηρή μαμά της τάξης. Είμαι πολύ ανοιχτή βέβαια γι’ αυτό μου λέει τα πάντα. Και για το φλερτ της και ποιος της αρέσει. Θέλω όμως να μένει στην ηλικία της. Εκεί είμαι αυστηρή. Βλέπω ας πούμε συμμαθήτριές της να παίρνουν ένα ταξί και να πηγαίνουν μόνες σινεμά και να γυρνάνε ό,τι ώρα θέλουν. Να πάει και η Μαριτίνα σινεμά, να δει το αγόρι της και τις φίλες της αλλά θα πάει με κάποιον δικό μου και θα γυρίσει μέχρι τις 10:30. Αν τα κάνει αυτά από τώρα στα 15 τι θα κάνει;

Πώς αντιλαμβάνονται τα άλλα παιδιά ότι η Μαριτίνα έχει μια διάσημη μαμά;

 Τώρα πια, επειδή με βλέπουν από το νηπιαγωγείο είναι εντάξει. Στην αρχή η Μαριτίνα νευρίαζε. Ερχόντουσαν μου ζητούσαν αυτόγραφο και η δικιά μου, έλεγε «Γιατί κάνουν έτσι; Και τι έγινε; Η μαμά μου είσαι». Επειδή όμως έχει μεγαλώσει με όλους τους γνωστούς δεν της κάνει αίσθηση. Χτυπά το τηλέφωνο ας πούμε και λέει «Μαμά είναι στο τηλέφωνο ο Ζεφιρέλι». Το παιδί δεν ξέρει ποιος είναι αλλά ένας μεγάλος θα εντυπωσιαστεί. Η Μαριτίνα όμως θα πει πως είναι ο κύριος Φράνκο που μίλησα και προχθές. Βλέπει ας πούμε τον Μπουγιούρη. Δεν της κάνει εντύπωση ενώ ένα άλλο κοριτσάκι θα πάθει. Είναι φυσιολογικά όλα αυτά για τη Μαριτίνα.

Και ένα γάμο; Θα τον επιχειρούσατε ξανά;

Παντρεύτηκα δυο φορές. Τη μια επειδή επέμενε η κόρη μου και την άλλη επειδή επέμενε ο Φέρτης. Πάντα για κάποιο λόγο προκαλούσα στους άντρες να θέλουν να με παντρευτούν. Ποτέ όμως δεν ήθελα γάμους.

Κάνοντας ένα Google search δίπλα στο όνομά σας βγάζει τη λέξη Parkinson. Να τολμήσω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι τέτοιο;

Πρόκειται για μια ανήθικη φήμη που βγήκε τότε που είχα πέσει από τη σκάλα. Φορούσα τακούνι στιλέτο και ένα μακρύ παλτό, μιλούσα στο τηλέφωνο, μπήκε το τακούνι στο στρίφωμα και έπεσα από τη μαρμάρινη σκάλα. Ευτυχώς επειδή έχω πολλά μαλλιά και φορούσα γούνα με προστάτευσαν και δεν έπαθα κάτι χειρότερο. Για 15 μέρες ζαλιζόμουν, το κεφάλι μου είχε φύγει από τη θέση του και έτρεμε και αυτό έγινε μυθιστόρημα. Το έκαναν όμως για να σταματήσουν μια δουλειά που είχα για την τηλεόραση.

Το Αλ Τσαντίρι το παρακολουθείτε; Σας μεταφέρουν τις αναφορές του Λαζόπουλου;

Δεν τον παρακολουθώ γιατί δεν με διασκεδάζει αυτό το χιούμορ. Ο Λαζόπουλος μου άρεσε όταν έκανε τους Μήτσους. Αυτό που κάνει τώρα είναι μονότονο. Λέει τα ίδια και τα ίδια. Όχι μόνο για μένα, για όλους. Δεν τον γνωρίζω λοιπόν και δεν έχω ασχοληθεί μαζί του. Εγώ έχω ασχοληθεί με την Ολυμπία Δουκάκη και με τον Ian McKellen.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.