ΕΛΛΑΔΑ

Από τα κρατητήρια Φερών Έβρου

Συνελήφθησαν οι πέντε από τους επτά δραπέτες

Πέντε από τους επτά ποινικούς κρατούμενους που δραπέτευσαν τα ξημερώματα της Κυριακής από τα κρατητήρια των Φερών Έβρου συνελήφθησαν ύστερα από καταδίωξη της Αστυνομίας.

Συνελήφθησαν οι πέντε από τους επτά δραπέτες

Τρεις αλλοδαποί, ένας Αλγερινός, ένας Ιρακινός και ένας Αιγύπτιος, πέρασαν κολυμπώντας τον ποταμό Έβρο, αλλά συνελήφθησαν από τις τουρκικές αρχές, ενώ άλλοι δυο που κρυβόταν στην περιοχή Πόρου Φερών, εντοπίσθηκαν κατά την διάρκεια ερευνών της αστυνομίας.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, οι επτά κρατούμενοι απέδρασαν τις μεταμεσονύχτιες ώρες, μεταξύ των ωρών 2:30 έως 5:30, κόβοντας τα κάγκελα με λίμα, ενώ ως εγκέφαλος του σχεδίου θεωρείται τούρκος έμπορος ναρκωτικών που μέχρι στιγμής διαφεύγει τη σύλληψη.

Την ίδια ώρα, λόγω της απόδρασης και με απόφαση του αρχηγείου της ελληνικής αστυνομίας, εφτά αστυνομικοί (τέσσερις σκοποί, ο δεσμοφύλακας, ένας Αστυνόμος Β υπεύθυνος κρατητηρίων και ο Αξιωματικός Υπηρεσίας), τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

Οι εκτεταμένες έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των άλλων δύο δραπετών, συνεχίζονται με συνεχείς ελέγχους σε διάφορα σημεία του Έβρου.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.