ΚΟΣΜΟΣ

Δημοσίευσε τα οικονομικά τους στοιχεία

Χάκερ ...εκθέτει αστέρια του Χόλιγουντ και πολιτικούς

Ένας χάκερ που παραμένει μέχρι στιγμής ανώνυμος δημοσίευσε τα προσωπικά οικονομικά στοιχεία 12 κινηματογραφικών αστεριών και πολιτικών πρώτης γραμμής. Μεταξύ τους, η Beyonce, η Κιμ Καρντάσιαν, ο Άστον Κούτσερ και η Χίλαρι Κλίντον.

Χάκερ ...εκθέτει αστέρια του Χόλιγουντ και πολιτικούς

Στα θύματα του χάκερ περιλαμβάνονται, ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, η πρώην υπουργός Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον, η pop star Beyonce, ο «Μίδας» του hip hop Jay-Z και η πρωταγωνίστρια των ριάλιτι, Κίμ Καρντάσιαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του TMZ.com και του Hollywood Reporter. Μεταξύ των «θυμάτων» περιλαμβάνονται επίσης η Πάρις Χίλτον και οι ηθοποιοί Άστον Κούτσερ και Μελ Γκίπσον. Από τον πολιτικό κόσμο ...ξεμπροστιάστηκαν, όπως γράφουν οι αμερικανικές ιστοσελίδες ο διευθυντής του FBI Ρόμπερτ Μίλερ, ο υπουργός Δικαιοσύνης Έρικ Χόλντερ και ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες Τσάρλι Μπεκ.

Το FBI και η αστυνομία του Λος Άντζελες ερευνούν την υπόθεση στην οποία έχουν δημοσιοποιηθεί μέσω του διαδικτύου, αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, λογαριασμοί υποθηκών, τραπεζικοί λογαριασμοί, δάνεια αυτοκινήτων και στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.