ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κάλυψη κενών θέσεων ή καρατομήσεις

Κάτι τρέχει με το ΣΔΟΕ

Περίεργα παιχνίδια παίζονται τις τελευταίες ώρες με το ΣΔΟΕ, με την πολιτική ηγεσία να δηλώνει ότι πρόκειται για πλήρωση κενών θέσεων στο Σώμα, τους εφοριακούς να κάνουν λόγο για διώξεις και άλλους... να εμπλέκουν τις εισαγγελικές αρχές οι οποίες φέρονται να αναζητούν «έντιμους»  για τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ.

Κάτι τρέχει με το ΣΔΟΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 18 κενές θέσεις Διευθυντών στο ΣΔΟΕ, οι οποίες θα πρέπει να αναπληρωθούν άμεσα.

Επίσης, έχουν λήξει οι θητείες ορισμένων Διευθυντών του ΣΔΟΕ, οι οποίοι και πρέπει να αντικατασταθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πολιτική ηγεσία θέλει να αντικατασταθούν άμεσα, ενώ υψηλόβαθμα στελέχη  κάνουν λόγο για κριτήρια που πρέπει να εφαρμοστούν για την πλήρωση όλων των κενών θέσεων.  Σημειώνεται, ότι οποιαδήποτε μετακίνηση ή αντικατάσταση προσωπικού πρέπει να φέρει την υπογραφή του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων Χάρη Θεοχάρη, παρά το γεγονός ότι το ΣΔΟΕ ανήκει στη δικαιοδοσία του υφυπουργού Οικονομικών Γιώργου Μαυραγάνη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στελέχη του ΣΔΟΕ είχαν ζητήσει μόνοι τους τον έλεγχο της Λίστας Λαγκάρντ προκειμένου να γλυτώσουν την αντικατάστασή τους από τις αλλαγές που προωθούσε το οικονομικό επιτελείο προ τριμήνου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.