LIFESTYLE

Στο Λονδίνο

Σωριάστηκε στη σκηνή ο Τζάστιν Μπίμπερ

Κατέρρευσε επί σκηνής ο έφηβος Καναδός ποπ τραγουδιστής, Τζάστιν Μπίμπερ, καθώς παρουσίασε δυσκολία στην αναπνοή κατά τη διάρκεια συναυλίας του στο Λονδίνο, ανέφεραν την Πέμπτη, οι εκπρόσωποί του.

Σωριάστηκε στη σκηνή ο Τζάστιν Μπίμπερ

«Ο Τζάστιν λιποθύμησε έγινε μια 20λεπτη διακοπή της συναυλίας και του χορηγήθηκε οξυγόνο» δήλωσε η εκπρόσωπος του Μπίμπερ, Μελίσα Βίκτορ στο Reuters και πρόσθεσε ότι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ο 19χρονος Μπίμπερ επέστρεψε στη σκηνή του O2 Arena για να ολοκληρώσει την παράστασή του μετά την ολιγόλεπτη διακοπή με σκοπό να ολοκληρώσει, καθώς είπε ότι ήταν εντάξει και μπορούσε να το κάνει. Όμως ο Σκοτ Μπράουν εκ των εκπροσώπων του, τόνισε στο Reuters ότι ο νεαρός αγνόησε τις εντολές των γιατρών.

Ο ίδιος εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ο νεαρός τραγουδιστής δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας πριν από την εμφάνιση του. Η εμφάνιση του Μπίμπερ στο Λονδίνο είναι στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του.

Justin Bieber

Canadian singer Justin Bieber performs in a concert at the Manchester Arena in Manchester, northern England, February 21, 2013. REUTERS/Phil Noble

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.