ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League

Φουντώνει η μάχη από τη μέση και κάτω

Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος και φουντώνει η μάχη για τα πλέι οφ και την αποφυγή του υποβιβασμού.

Φουντώνει η μάχη από τη μέση και κάτω

Μετά την ολοκλήρωση και της 27ης αγωνιστικής φουντώνει η μάχη για τα πλέι οφ και την αποφυγή του υποβιβασμού στη Football League.

Όσον αφορά στο πρώτο μέτωπο, η μάχη επικεντρώνεται στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου είναι στη 5η θέση (και στα πλέι οφ) με 38 βαθμούς, έναντι 35 του Παναθηναϊκού που κυνηγά τη συγκεκριμένη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ.

Η ομάδα του τριφυλλιού τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει διαδοχικά Πανιώνιο εντός, Ολυμπιακό εκτός και Βέροια μέσα. Οι πράσινοι έχουν συγκεντρώσει 35 βαθμούς και βρίσκονται στην 6η θέση.

Ο ΠΑΣ έχει τρία καυτά ματς μπροστά του. Συγκεκριμένα οι Γιαννιώτες υποδέχονται στην έδρα τους ΑΕΚ και Κέρκυρα ενώ κλείνουν τις υποχρεώσεις τους στη Τούμπα, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισοβαθμίας, οι δύο ομάδες θα οδηγηθούν σε μπαράζ(!), αφού υπάρχει απόλυτη ισορροπία μεταξύ τους.

Όσον αφορά στη μάχη του υποβιβασμού, παίρνουμε ως δεδομένο ότι η Κέρκυρα έπεσε, αφού βάσει θέσης και βαθμών είναι σχεδόν απίθανο να αλλάξει τα δεδομένα. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον Άρη και τον Πανθρακικό που τους χωρίζει ένας βαθμός (η ομάδα της Κομοτηνής είναι από πάνω).

Οι «πράσινοι» του Παύλου Δερμιτζάκη αντιμετωπίζει ΟΦΗ εντός, ΑΕΚ εκτός και Κέρκυρα εντός. Ο Άρης παίζει με Ατρόμητο στο Περιστέρι, Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την τελευταία αγωνιστική την Ξάνθη στα Πηγάδια.

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.