ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ποιοι δεν είδαν με καλό μάτι την αναβάθμιση της Ασημακοπούλου

Βασιλικό λάδι στη Νέα Δημοκρατία

Ένα νέο πρόσωπο που θα αντιπαρατεθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε αυτό να μην γίνεται αποκλειστικά μέσω του Σίμου Κεδίκογλου ή του, μέσω twitter, Γιώργου Μουρούτη, επέλεξε ο Αντώνης Σαμαράς.

Βασιλικό λάδι στη Νέα Δημοκρατία

Η βουλευτής Ιωαννίνων Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου θα αναλάβει, εφεξής, να «προσωποποιεί» τις ανακοινώσεις του κόμματος, παρά το γεγονός ότι κάποιοι εντός κόμματος, μεταξύ των οποίων μαθαίνω και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, δεν ήταν ιδιαίτερα θερμοί στο ενδεχόμενο ορισμού νέου εκπροσώπου.

Η κ. Ασημακοπούλου, που εξελέγη βουλευτής τον περασμένο Ιούνιο, έχει πάντως μία ενδιαφέρουσα ιστορία που δεν αφορά τις σπουδές της ή την εργασία της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά το παρελθόν. Μάλιστα, η ιστορία της είναι... βασιλική καθώς, όπως η ίδια δεν κρύβει, νονός της είναι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλυξμπουργκ και η Άννα – Μαρία. Μάλιστα, το πρώην βασιλικό ζεύγος έχει στο παρελθόν επισκεφθεί την οικία Ασημακοπούλου στα Ιωάννινα ενώ και πριν από λίγες εβδομάδες, με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, η κ. Ασημακοπούλου βρέθηκε στο πλάι του ζεύγους κατά την επίσκεψή του στην πόλη. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η εφημερίδα Πρωϊνός Λόγος των Ιωαννίνων (25/2/2013), στην «βασιλική» επίσκεψη «το «παρών» έδωσαν μέλη φιλοβασιλικών ενώσεων της περιοχής, υπό τον Πρόεδρό τους Γ. Τόσκα, η βουλευτής Ν.Δ. Ιωαννίνων Άννα Ασημακοπούλου , όπως και ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Λευτέρης Καλογιάννης».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.