ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πρέπει να ξανακερδίσουμε τη μάχη των ιδεών»

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Η ΝΔ χρειάζεται δομικές αλλαγές

«Έχουμε τη φιλοδοξία να τ΄αλλάξουμε όλα μέσα στο κόμμα σε 300 μέρες για να βοηθήσουμε τον Πρωθυπουργό να αλλάξει την Ελλάδα σε 1000 μέρες», υπογράμμισε χθες από το βήμα των προσυνεδριακών διαδικασιών της Νέας Δημοκρατίας στη Λαμία, ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ακόμη, προσδιόρισε την Νέα Δημοκρατία ως «φιλελεύθερο κόμμα» τονίζοντας συγχρόνως πως χρειάζονται «αλλαγές δομών».

Μανώλης Κεφαλογιάννης: Η ΝΔ χρειάζεται δομικές αλλαγές

Ο κ. Κεφαλογιάννης κάλεσε τα μέλη και τα στελέχη της Ν.Δ. «να δώσουν τη μάχη των ιδεών. Μια μάχη που χάσαμε τη δεκαετία του '70 και '80 και οφείλουμε τώρα να την ξανακερδίσουμε…» όπως είπε χαρακτηριστικά τοποθετώντας ορίζοντα μέχρι το 2020. Ο ίδιος προσδιόρισε το πολιτικό εύρος της ΝΔ «από την παραδοσιακή Δεξιά έως την παραδοσιακή Αριστερά» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Ο ίδιος κάλεσε τα στελέχη της Ν.Δ. «να αναδείξουν την κοινωνική διάσταση του κόμματος στην περίοδο της κρίσης», όπως χαρακτηριστικά είπε, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στις γυναίκες και τη νεολαία.

Ο κ. Κεφαλογιάννης σημείωσε επίσης, πως «όλα στη χώρα χρειάζονται συντακτικής μορφής αλλαγές και έχουμε υποχρέωση να αλλάξουμε όλες τις δομές». Μάλιστα έκανε ιδιαίτερη αναφορά και σε ζητήματα τα οποία έχουν επεξεργαστεί και θα παρουσιαστούν το επόμενο διάστημα με βάση την συνταγματική αναθεώρηση «την οποία έχουμε προχωρήσει αρκετά σε επίπεδο κομματικής πρότασης» είπε χαρακτηριστικά.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Μανώλης Κεφαλογιάννης: Η ΝΔ χρειάζεται δομικές αλλαγές - Inside News! - Inside News! 28/04/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.