ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία ΣΥΡΙΖΑ κατά καπετάνιου

Εμβατήρια σε πλοίο, ανήμερα της 21ης Απριλίου

Καταγγελίες για φιλοχουντική συμπεριφορά σε βάρος του καπετάνιου του πλοίου «Πρέβελης» διατυπώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, με την πλοιοκτήτρια εταιρεία να διαβεβαιώνει την Κουμουνδούρου ότι θα θέσει τον δάκτυλον επί τον τύπο των ήλων.

Εμβατήρια σε πλοίο, ανήμερα της 21ης Απριλίου

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Η καταγγελία προέρχεται από την τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κάρπαθο και αφορά τη χθεσινή άφιξη του πλοίου της ΑΝΕΚ στο λιμάνι του νησιού. Κατά την ίδια καταγγελία, ανήμερα της 21ης Απριλίου, το πλοίο «Πρέβελης» έπαιζε στη διαπασών στρατιωτικά εμβατήρια, κατά την είσοδό του στο λιμάνι. 

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καρπάθου βάλλει και κατά του λιμεναρχείου, καθώς, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του Γραμματέα, Ηλία Λογοθέτη, το λιμεναρχείο δεν προέβη στις προσήκουσες κινήσεις.

Απάντηση ΑΝΕΚ

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, στην Κουμουνδούρου έχει ήδη φτάσει απαντητική επιστολή της πλοιοκτήτριας εταιρείας «ΑΝΕΚ LINES», με την οποία σημειώνεται ότι η εταιρεία όχι μόνο δεν έδωσε σχετικές οδηγίες, αλλά είχε και άγνοια του περιστατικού. Παράλληλα, προαναγγέλλεται πως, όταν το πλοίο φτάσει στο λιμάνι του Πειραιά, οι υπεύθυνοι θα υποστούν τις κυρώσεις που προβλέπονται από τον Εσωτερικό Κανονισμό της εταιρείας.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.