ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αφορμή, η χθεσινή εκπομπή του Γ.Τράγκα

Σφοδρή επίθεση στον Σκάι εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ

Σφοδρή επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι εξαπολύει η Ιπποκράτους, με αφορμή την χθεσινοβραδινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, με καλεσμένους τέσσερις εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής.

Σφοδρή επίθεση στον Σκάι εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ

«Δεν επρόκειτο για εκπομπή πολιτικού διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, ούτε για συνέντευξη με δημοσιογραφική αντίκρουση, αλλά για τηλεοπτικό «στήσιμο» σε βάρος της δημοκρατικής νομιμότητας, για πράξη ουσιαστικού εγκωμιασμού της ναζιστικής βίας», κάνει λόγο η Ιπποκράτους, στηλιτεύοντας την «επιλογή» του σταθμού να μεταδώσει εκπομπή προβολής της Χρυσής Αυγής και των πρακτικών της, με «εμψυχωτή» τον Γ.Τράγκα, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Κατηγορώντας τον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό για συνεχή διολίσθηση στον λαϊκισμό, τη δημαγωγία και την μονομέρεια πολλών εκπομπών του, η Ιπποκράτους σημειώνει ότι δεν περίμενε πάντως να φτάσει σε αυτό το σημείο. Καταλήγοντας δε, θέτει τον σταθμό προ των ευθυνών του. «Δημοκρατική ευθύνη δεν έχουν μόνο οι πολιτειακοί θεσμοί και τα όργανα του κράτους, αλλά και η κοινωνία των πολιτών, πρωτίστως δε τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης που λειτουργούν στο πλαίσιο του άρθρου 15 του Συντάγματος», σημειώνει.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.