ΕΛΛΑΔΑ

Άγνωστη η τιμή πώλησης του νησιού

Κόρη ρώσου μεγιστάνα αγόρασε τον Σκορπιό

Η κόρη του Ρώσου δισεκατομμυριούχου, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, φέρεται ότι αγόρασε τον Σκορπιό, αναφέρει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο την εταιρεία επενδύσεων του Ρώσου μεγιστάνα.

Κόρη ρώσου μεγιστάνα αγόρασε τον Σκορπιό

Η τιμή πώλησης του νησιού δεν έχει γίνει γνωστή. Πάντως, όπως επισημαίνει το Reuters, σημερινά δημοσιεύματα των ελληνικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι το νησί του Αριστοτέλη Ωνάση πουλήθηκε σε τιμή που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια δολάρια και ότι η 24χρονη Εκατερίνα το ήθελε, όχι μόνο για λόγους αναψυχής, αλλά και για επιχειρηματικούς.

Την αγορά έκανε η ίδια από την 28χρονη εγγονή του Ωνάση, Αθηνά. Σύμφωνα με το Reuters, η κόρη του μεγιστάνα αγόρασε κι ένα μικρό γειτονικό νησί, το νησάκι «Σπάρτη».

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ είναι ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μονακό και συνιδρυτής της ρωσικής κρατικής βιομηχανίας λιπασμάτων Uralkali.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του γειτονικού Μεγανησίου, Ευστάθιο Ζαβιτσάνο, ο οποίος είναι διοικητικά υπεύθυνος για τον Σκορπιό, η συμφωνία θα είναι μάλλον μία μακροχρόνια μίσθωση καθώς, σύμφωνα με δικηγόρους, η διαθήκη του Αριστοτέλη Ωνάση ανέφερε ότι ο Σκορπιός δεν μπορεί να πουληθεί, ούτε να φύγει από τα χέρια της οικογένειας, αναφέρει το Reuters.

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης -γράφει το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο - έχουν δημοσιεύσει ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, και η τραγουδίστρια της ποπ, Μαντόνα, είχαν χωρίς επιτυχία προσπαθήσει να αγοράσουν τον Σκορπιό.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.