ΚΟΣΜΟΣ

Ελάχιστες οι ελπίδες ανεύρεσής τους

Ζευγάρι έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο ανοικτά του Σίδνεϊ

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την ανεύρεση ενός νεαρού ζευγαριού που έπεσε από κρουαζιερόπλοιο, το οποίο κατευθυνόταν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας

Ζευγάρι έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο ανοικτά του Σίδνεϊ

Η επιχείρηση διάσωσης των σωστικών συνεργείων εκτείνεται σε μήκος 300 χιλιομέτρων βόρεια του Σίδνεϊ, καθώς κάμερες κατέγραψαν την ώρα όταν το ζευγάρι έπεσε στη θάλασσα.

«Είναι ασαφές αλλά στο βίντεο φαίνεται ένα άτομο να πέφτει στη θάλασσα και λίγο αργότερα και ακολουθεί και ένα άλλο», δήλωσε ο αστυνόμος Ντέιβιντ Χάτσινγκς. «Δεν μπορούμε να καταλάβουμε από το βίντεο ποιος είναι ποιος». Δήλωσε επίσης, ότι δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα εάν ο 30χρονος Πολ Μπόσινγκτον και η 27χρονη Κρίστεν Σρόντερ, πήδηξαν στη θάλασσα ή έπεσαν. Ωστόσο, οι εξωτερικοί χώροι του κρουαζιερόπλοιου διαθέτουν προστατευτικά κάγκελα ύψους 2,50 μέτρων, κάτι που συνιστά ότι η πτώση του ζευγαριού στη θάλασσα ίσως ήταν εσκεμμένη.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, το ζευγάρι εξαφανίστηκε από το κρουαζιερόπλοιο το βράδυ της Τετάρτης και η απουσία τους δεν έγινε αισθητή παρά μόνο όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι του Σίδνεϊ, οπότε και έγινε καταμέτρηση των επιβατών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.