ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε η αυλαία στις πανελλαδικές εξετάσεις

Διαβάστε τις απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Ο... Γολγοθάς των μαθητών για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς έπεσε η αυλαία των πανελλαδικών εξετάσεων.

Διαβάστε τις απαντήσεις στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

Οι υποψήφιοι θα διαγωνιστούν στο μάθημα επιλογής Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, όλων των κατευθύνσεων των ημερήσιων και εσπερινών γενικών λυκείων.

Δείτε τα θέματα για ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ  (Μάθημα Επιλογής όλων των Κατευθύνσεων)

Δείτε τις απαντήσεις των θεμάτων στις ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ (Μάθημα Επιλογής όλων των Κατευθύνσεων)

Για τους μαθητές, πάντως, που εξετάζονται σε ειδικά μαθήματα και ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες, οι εξετάσεις θα συνεχιστούν και μέσα στον Ιούνιο.

Συγκεκριμένα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 15-6 και η Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί από 17-6 ως και 28-6.

Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν το Σάββατο 8-6-2013.

Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 3-6, για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.