ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο οι πανελλαδικές και το ταξίδι του Σαμαρά στην Κίνα

«Πυρετός» διαβουλεύσεων στο Μαξίμου

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρίσκεται από το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όπου είναι σε συνεχή επαφή με στενούς του συνεργάτες και υπουργούς της κυβέρνησης με στόχο να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες και να προχωρήσει το κυβερνητικό έργο, πριν το επικείμενο ταξίδι στην Κίνα.

«Πυρετός» διαβουλεύσεων στο Μαξίμου

Όπως δηλώνουν στο Μαξίμου είναι αποφασισμένοι να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να ανακοινωθεί η επιστράτευση των καθηγητών. Σύμφωνα με κύκλους του Μαξίμου, αυτό που προέχει για τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά,   είναι η ηρεμία των μαθητών και των οικογενειών τους και η απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξετάσεων. Στο πλαίσιο αυτό, για να μη χαθεί καθόλου χρόνος και επικρατήσει αβεβαιότητα, αποφασίστηκε η επιτάχυνση των σχετικών διαδικασιών.

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται και η προετοιμασία για το ταξίδι στην Κίνα καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στις επαφές που θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός τόσο στο Πεκίνο όσο και στη Σαγκάη, με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων και το άνοιγμα της κινεζικής αγοράς σε ελληνικά προϊόντα.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: «Πυρετός» διαβουλεύσεων στο Μαξίμου - Inside News! - Inside News! 11/05/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.