ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Σε γερμανικό ζωολογικό κήπο ο πίθηκος του Τζάστιν Μπίμπερ

Σε ζωολογικό κήπο της Γερμανίας θα μεταφερθεί ο Μάλι, ένας καπουτσίνος ηλικίας μόλις 5 μηνών, καθώς ο μέχρι πρότινος ιδιοκτήτης του, ο γνωστός νεαρός τραγουδιστής Τζάστιν Μπίμπερ δεν σκοπεύει, όπως είπε ο ατζέντης του, να διεκδικήσει την... επιμέλειά του.

Σε γερμανικό ζωολογικό κήπο ο πίθηκος του Τζάστιν Μπίμπερ

Οι γερμανικές αρχές παραχώρησαν σήμερα δια βίου άσυλο στη χώρα στο πιθηκάκι του καναδού τραγουδιστή. Οι υπηρεσίες προστασίας των ζώων απέφυγαν να διευκρινίσουν σε ποιο ζωολογικό κήπο θα μεταφερθεί, φοβούμενες ότι το κλουβί του Μάλι θα γίνει ατραξιόν για τις χιλιάδες νεαρές θαυμάστριες του Μπίμπερ.

Επίσης δεν φαίνεται πιθανό οι αρχές να στείλουν στον Μπίμπερ το λογαριασμό (10.000 ευρώ) για τα έξοδα διαμονής του ζώου κατά τις εβδομάδες που παρέμεινε σε καταφύγιο του Μονάχου. Και αυτό γιατί η Γερμανία και οι ΗΠΑ --όπου ζει ο σταρ-- δεν έχουν υπογράψει μεταξύ τους συμφωνία για την καταβολή χρηματικών απαιτήσεων. Ο Ντίτριχ Γέλντεν της Υπηρεσίας Προστασίας της Φύσης είπε ότι ο μοναδικός τρόπος για να πληρωθούν τα έξοδα είναι να περιμένουν οι αρχές μέχρι να εμφανιστεί και πάλι για συναυλίες στη Γερμανία ο Μπίμπερ, να του χτυπήσουν την πόρτα και να του δώσουν το λογαριασμό.

Υπενθυμίζεται οτι ο Μάλι κατασχέθηκε στα τέλη Μαρτίου στο αεροδρόμιο του Μονάχου επειδή ο τραγουδιστής κατά την άφιξή του εκεί δεν διέθετε τα απαραίτητα χαρτιά και πιστοποιητικά που να αποδεικνύουν ότι το πιθηκάκι γεννήθηκε σε αιχμαλωσία. Ο Μπίμπερ είχε περιθώριο μέχρι την Παρασκευή για να διεκδικήσει πίσω το ζώο του, κάτι που δεν έκανε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.