ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα γίνουν στην ώρα τους»

Χριστοφιλοπούλου: Εκτός τόπου και χρόνου η απόφαση της ΟΛΜΕ

Ως «εκτός τόπου και χρόνου» χαρακτήρισε την απόφαση της ΟΛΜΕ για κήρυξη απεργίας κατά την περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων, η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου, καλώντας τους καθηγητές να το ξανασκεφτούν και να την ανακαλέσουν.

Χριστοφιλοπούλου: Εκτός τόπου και χρόνου η απόφαση της ΟΛΜΕ

«Με λυπεί πάρα πολύ αυτή η απόφαση. Είναι εκτός τόπου και χρόνου. Καλώ την ΟΛΜΕ να το ξανασκεφτεί και να την ανακαλέσει. Η απόφαση για τις απεργιακές κινητοποιήσεις θίγει τους μαθητές την πιο ουσιαστική και κρίσιμη στιγμή της κορύφωσης μιας προσπάθειας που οι ίδιοι κυρίως αλλά και οι οικογένειές τους έχουν κάνει. Νομίζω ότι κανένα αίτημα –όσο κι αν κάποια είναι δικαιολογημένα ή και βάσιμα- δεν μπορεί να προταχθεί της ανάγκης να γίνουν ομαλά οι πανελλαδικές εξετάσεις. Οι πανελλαδικές εξετάσεις θα γίνουν. Θα γίνουν στην ώρα τους και θα γίνουν ομαλά. Πιστεύω ότι η τρικομματική κυβέρνηση θα διασφαλίσει την διεξαγωγή τους και θα το κάνει. Τα συνδικαλιστικά αιτήματα μπορούν να βρουν άλλο τρόπο ή άλλο χρόνο για να εκδηλωθούν.» δήλωσε η κ. Χριστοφιλοπούλου.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Απλά να θυμηθούμε, ότι την πρώτη μεγάλη απεργία που αντιμετώπισε η νεοσύστατη κυβέρνηση της Ενωσης Κέντρου τον Δεκέμβρη του 1965, ήταν των εκπαιδευτικών.

    Ο Γεώργιος Παπανδρέου τους επιστρατευσε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.