ΕΛΛΑΔΑ

Άφαντος ο 23χρονος Αλβανός

Βρέθηκε η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί από τα Σπάτα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 13χρονης που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στα Σπάτα την περασμένη Κυριακή. Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του 23χρονου Αλβανού Marjon Ajaji.

Βρέθηκε η 13χρονη που είχε εξαφανιστεί από τα Σπάτα

Κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης η 13χρονη κοπέλα βρέθηκε σε δασική περιοχή στα Λουτρά Ελευθερών, του δημοτικού διαμερίσματος Φωλιάς, του Παγγαίου Καβάλας. Η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο μαζί της δεν βρέθηκε 0 23χρονος Marjon Ajaji, ο οποίος φέρεται να ενέχεται στην αρπαγή της ανήλικης.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Κυριακή, όταν η γιαγιά της ανήλικης κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφαλείας Σπάτων ότι η 13χρονη εγγονή της αποχώρησε από την οικία, όπου διέμεναν μαζί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 23χρονος Αλβανός, το τελευταίο χρονικό διάστημα, διατηρούσε συχνή επαφή με την ανήλικη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης (facebook) και την είχε πείσει να τον ακολουθήσει.

Το μικρό κορίτσι επιβιβάστηκε σε λεωφορείο και έφτασε στην Καβάλα, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες, συναντήθηκε με τον 23χρονο. Η μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, αλλά και απλών πολιτών έδωσαν τέλος στην περιπέτεια της μικρής.

Ωστόσο τα ίχνη του Marjon Ajazi δεν βρέθηκαν πουθενά, ενώ η μικρή δεν αποκάλυψε πού χώρισαν οι δρόμοι τους, θέλοντας να τον προστατεύσει από τη σύλληψη, ενώ υποστήριξε ότι με τη θέλησή της τον ακολούθησε.

Πηγές της αστυνομίας, υποστηρίζουν ότι η ανήλικη «λύγισε» όταν είδε τη γιαγιά της, η οποία ζούσε μαζί της, να την εκλιπαρεί με δάκρυα στα μάτια να επιστρέψει ή φοβήθηκε για τη σύλληψη του συντρόφου της, που πλέον αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.