ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκινούν και οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις σε γυμνάσια και λύκεια

Δεύτερη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων αύριο

Με τα μαθήματα της φυσικής, της βιολογίας, των μαθηματικών και στοιχείων στατιστικής και της ιστορίας, όλα γενικής παιδείας, συνεχίζονται αύριο Δευτέρα οι πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες ξεκίνησαν ομαλά την περασμένη Παρασκευή.

Δεύτερη ημέρα των πανελλαδικών εξετάσεων αύριο

Την ίδια ημέρα ξεκίνησαν και οι πανελλαδικές εξετάσεις της τελευταίας τάξης ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Ομάδα Β΄) και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Οι πανελλαδικές εξετάσεις των ημερησίων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (Ομάδα Α΄) θα αρχίσουν την Τρίτη 21 Μαΐου και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 7 Ιουνίου.

Ξεκινούν και οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις σε γυμνάσια και λύκεια

Στο μεταξύ την προσεχή Τρίτη θα ξεκινήσουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις για όλες τις τάξεις του γυμνασίου, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουνίου. Παράλληλα, οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών του γυμνασίου θα ολοκληρωθούν ως τις 20 Ιουνίου.

Την Τρίτη ξεκινούν επίσης:

Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και Β΄ τάξης των ημερησίων Γενικών Λυκείων

Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας.

Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων.

Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Δ΄ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας.

Επίσης οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης ημερησίων Γενικών Λυκείων και Δ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων, στα μαθήματα τα οποία εξετάζονται σε εθνικό επίπεδο άρχισαν την περασμένη Παρασκευή και θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 31 Μαΐου.

Οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των ημερησίων Γενικών Λυκείων και της Δ΄ τάξης των Εσπερινών Γενικών Λυκείων, στα μαθήματα τα οποία εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα διεξαχθούν από τη Δευτέρα 3 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Οι επαναληπτικές εξετάσεις των μαθητών όλων των τάξεων των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Σημειώνεται ότι οι επαναληπτικές εξετάσεις των πανελλαδικών εξετάσεων της Γ΄ τάξης των ημερησίων Γενικών Λυκείων. και της Δ΄ τάξης των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα αρχίσουν το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 και θα διαρκέσουν μέχρι και το Σάββατο 15 Ιουνίου.

Αύριο ξεκινούν:

Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ και B' τάξης των ημερησίων Επαγγελματικών Λυκείων.

Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄, B΄ και Γ΄ τάξης των εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων.

Οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α΄ τάξης των Επαγγελματικών Σχολών θα διεξαχθού.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης των ημερησίων Επαγγελματικών Λυκείων και της Δ΄ τάξης των εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων.

και τέλος, οι πτυχιακές εξετάσεις της Β΄ τάξης των Επαγγελματικών Σχολών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.