Neo

ΠΑΣΟΚοι αλλά χωρίς «ώρα ΠΑΣΟΚ»

Η περίφημη «ώρα ΠΑΣΟΚ» είναι γνωστή σε όλους και παραπέμπει στην εξ υπαρχής μόνιμη συνήθεια όλων –αλλά όλων…- των στελεχών και των αρχηγών του ΠΑΣΟΚ να αργούν χαρακτηριστικά σε εκδηλώσεις, ραντεβού, ομιλίες, συνεντεύξεις.

ΠΑΣΟΚοι αλλά χωρίς «ώρα ΠΑΣΟΚ»

Πάντως, όπως αποδείχθηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, όσοι πρώην ΠΑΣΟΚοι ανήκουν πλέον στο στελεχικό δυναμικό της Κουμουνδούρου, έχουν αφήσει την συνήθεια της «ώρας ΠΑΣΟΚ» στην Ιπποκράτους. Ή μάλλον, στη Χαριλάου Τρικούπη.
Το περασμένο Σάββατο, οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί, με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα. Όμως, πριν τις 11 δεν ήταν κανείς σχεδόν στο «Σινέ Κεραμεικός», ενώ ο ίδιος ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αφίχθη λίγο πριν από τις 12. Όμως, οι πρώτοι που πήγαν στο χώρο της συνεδρίασης ήταν οι πρώην ΠΑΣΟΚοι. Για παράδειγμα, ο Αλέξης Μητρόπουλος ήταν στο Μεταξουργείο κατά τις 10.15, ενώ ο… συνεπέστερος όλων ήταν ο Αντώνης Κοτσακάς, ο οποίος σχεδόν άνοιξε τον συνεδριακό χώρο, καθώς βρισκόταν εκεί από τις 9.30 το πρωί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.