ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές Εξετάσεις

Η διαφήμιση το θέμα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Ένα θέμα που άπτεται της καθημερινότητας, αυτό της διαφήμισης κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι στην έκθεση, που περιλαμβάνεται στο διαγώνισμα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Η διαφήμιση το θέμα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Σήμερα μπήκαν στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων οι μαθητές ΕΠΑΛ των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ομάδα 1).

Το θέμα στην έκθεση της Νεοελληνικής Γλώσσας ήταν η διαφήμιση, τα αρνητικά, τα θετικά, οι επιρροές της στην καθημερινή ζωή του ανθρώπου.

Στη φυσική εξετάστηκαν οι μαθητές της θετικής και τεχνολογικής κατεύθυνσης.

Επίσης, σήμερα ξεκίνησαν οι προαγωγικές εξετάσεις των μαθητών της Α’ και Β’ τάξης των ημερησίων Γενικών Λυκείων, όπως και οι απολυτήριες εξετάσεις των μαθητών της Γ’ τάξης για τους οποίους προβλέπεται εξέταση μόνο σε επίπεδο σχολικής μονάδας, που θα διαρκέσουν μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου.

Για τη μεγάλη πλειοψηφία όμως των μαθητών της Γ΄λυκείου που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις, συνεχίζονται αύριο Τετάρτη με τα μαθήματα Νεοελληνική Λογοτεχνία για τους υποψήφιους της Θεωρητικής Κατεύθυνσης και Φυσική για τους υποψήφιους της Θετικής και Τεχνολογικής Κατεύθυνσης.

 

Δείτε τα θέματα:

ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ
ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.