ΕΛΛΑΔΑ

Μετά από περιστατικά και ρατσιστικής βίας

Ειδικοί φρουροί στα τρένα

 Τριανταπέντε ειδικοί φρουροί θα αναλάβουν την …φύλαξη των επιβατών στους συρμούς της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Το υπουργείο Υποδομών τους … επιστράτευσε προκειμένου να αντιμετωπισθούν φαινόμενα και ρατσιστικής βίας, κυρίως από ακροδεξιούς εισβολείς που πραγματοποιούν …face control στους επιβάτες.

Ειδικοί φρουροί στα τρένα

Μετά από διάφορα περιστατικά, μεταξύ των οποίων επεισόδια από περιθωριακούς, κλοπές, αντιδράσεις από λαθρεπιβάτες αλλά και περιπτώσεις ρατσιστικής βίας από ακροδεξιούς,  αποφασίστηκε η συνδρομή ειδικών φρουρών για την τήρηση της τάξης.

Στο μεταξύ, τροπολογία του υπουργείου Υποδομών προβλέπει σκληρότατες ποινές για τους κλέφτες και τους κλεπταποδόχους του χαλκού. Η τροπολογία, σύμφωνα με πληροφορίες θα κατατεθεί στο σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση των ΚΤΕΛ και τις επόμενες ημέρες θα προωθηθεί στην Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή.

Αλλά και το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) ξεκινά έρευνες σε χυτήρια και σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με το σκραπ, προκειμένου να εντοπιστούν οι κλεπταποδόχοι των «χτυπημάτων» στο δίκτυο του ΟΣΕ.

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Ειδικοί φρουροί στα τρένα | mySatellite 04/06/2013

    […] matrix24 […]

  2. Pingback: Ειδικοί φρουροί στα τρένα - Inside News! - Inside News! 04/06/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.