ΥΓΕΙΑ

Διαγωνισμός στο εξωτερικό για υποψήφιους γονείς

Με κάθε εξωσωματική δώρο... οι διακοπές

Η κρίση χτύπησε ακόμα και στις... εγκυμοσύνες! Ή μάλλον στις υποβοηθούμενες εγκυμοσύνες αφού οι κλινικές εξωσωματικής γονιμοποίησης της χώρας μας αφού είδαν την «πελατεία» τους να μειώνεται, αποφάσισαν όχι μόνο να μειώσουν τις τιμές αλλά να στραφούν στο εξωτερικό και να διοργανώσουν ακόμα και διαγωνισμό μέσω αγγλικού περιοδικού, με έπαθλο δωρεάν διακοπές στην Ελλάδα.

Με κάθε εξωσωματική δώρο... οι διακοπές

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η «Καθημερινή της Κυριακής»οι ιδιοκτήτες τους μιας κλινικής της Θεσσαλονίκης έκαναν διαγωνισμό που συνδυάζει «θεραπεία» και πολυτελείς διακοπές στην Ελλάδα.

«Κερδίστε μια εξωσωματική και διακοπές στην Ελλάδα» είχε τίτλος ο διαγωνισμός που «έτρεξε» σε δημοφιλές αγγλικό περιοδικό γονιμότητας.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 342 ζευγάρια από τη Βρετανία. Νικητές ήταν το ζεύγος Γκίλφαμ, το οποίο από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται στην Ελλάδα, όπου απολαμβάνει τις διακοπές του και ταυτόχρονα προσπαθεί να κάνει το όνειρό του για μία οικογένεια, πραγματικότητα.

Ο διοικητικός διευθυντής της εν λόγω κλινικής δήλωσε στην εφημερίδα ότι ήδη 27 ζευγάρια από τα 342 που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και έχουν εξασφαλίσει έκπτωση 20% στο κόστος της θεραπείας έχουν απευθυνθεί στην κλινική και έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους να έρθουν στην Ελλάδα προκειμένου να αποκτήσουν ένα παιδί.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.