MEDIA

Ποιες εκπομπές ρίχνουν τίτλους τέλους

Αντίστροφη μέτρηση για την τηλεοπτική σεζόν

Το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν κοντεύει με τα σίριαλ και τα live προγράμματα να μας αποχαιρετούν μέχρι τον επόμενο μήνα. Κάποια από αυτά θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη.

Αντίστροφη μέτρηση για την τηλεοπτική σεζόν

Κοντεύουν μέσα Ιουνίου και η φετινή τηλεοπτική σεζόν 2012-2013 φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος της. Μπορεί να ξεκίνησε πολύ αργά σε σχέση με άλλες χρονιές, κυρίως λόγω οικονομικής κρίσης, ωστόσο κατεβάζει ρολά την περίοδο που κλείνουν τα σχολεία, όπως και παλιότερα. Όσο για το πότε κλείνει το ραντεβού για τη νέα σεζόν; Αυτό είναι άγνωστο...

Μία μία όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές και τα live προγράμματα από αυτή την εβδομάδα και μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα εύχονται τους τηλεθεατές «Καλό Καλοκαίρι».

Ξεκινώντας με το Mega σε ότι έχει να κάνει με τις ελληνικές σειρές του, το «Πίσω στο σπίτι» θα ρίξει αυλαία αύριο Τετάρτη βράδυ.

Μάλιστα, η σειρά μας αποχαιρετά οριστικά, μια και δεν πήρε το πράσινο φως από το κανάλι για να συνεχίσει και για τρίτη χρονιά.

Το ίδιο πιθανόν να ισχύσει και για το stand-up comedy show «Κάψε το σενάριο» το οποίο δεν ικανοποίησε από πλευράς τηλεθέασης τη δεύτερη χρονιά προβολής του και θα ρίξει αυλαία στις 28 Ιουνίου.

Στην κωμική σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» θα μας αποχαιρετήσουν τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, και θα δούμε το δεύτερο κύκλο από την ερχόμενη σεζόν, αφού η τηλεθέαση που σημείωση ήταν αρκετά ικανοποιητική.

Το πρωινό μαγκαζίνο του καναλιού, το «πρωινό mou» θα κάνει φινάλε στις 28 του μήνα. Μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα φτάσει και ο «Όμορφος Κόσμος» του Γρηγόρη Αρναούτογλου και συγκεκριμένα μέχρι την Πέμπτη 27 του μήνα. Δυο μέρες αργότερα, τις …κατσαρόλες κατεβάζει η εκπομπή μαγειρικής του Γιάννη Λουκάκου «Dr Cook».

Απόψε βράδυ θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο του «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου στον Alpha. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο γνωστός καλλιτέχνης θα επιστρέψει στο κανάλι τον Οκτώβριο με την κωμική-δικαστική σειρά «Διά ταύτα» και με τέσσερα σπέσιαλ τσαντίρια που θα τα βγάλει από την περιφέρεια.

Εφέτος θα είναι η πρώτη τηλεοπτική χρονιά που η Ελένη Μενεγάκη θα αργήσει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της, αφού θα παρουσιάζει την μεσημεριανή εκπομπή της μέχρι και την Παρασκευή 28 Ιουνίου, και την ίδια μέρα θα μας αποχαιρετήσει και η παρέα του «Δέστε τους».

«Μες στην καλή χαρά» θα είναι η Ναταλία Γερμανού μέχρι και τις 14 του Ιουλίου.

Αντίθετα, μέχρι τον επόμενο μήνα,  θα φτάσουν οι live εκπομπές του Star, και έτσι η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Μίλα», ο Φώτης και η Μαρία με το «Φώτης και Μαρία live» αλλά και η Ελεονώρα Μελέτη με τη «Μεσημεριανή Μελέτη» (για την οποία είναι αβέβαιο το τηλεοπτικό της μέλλον) θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι και τις 12 Ιουλίου.

Όσον αφορά στον ANT1, το κυριακάτικο σόου μεταμφιέσεων «Your face sounds familiar» θα ρίξει αυλαία στις 30 Ιουνίου, η εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, «Όλα» τελειώνει απόψε το βράδυ, ενώ, τέλος, το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ρίχνει αυλαία την Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.