ΕΛΛΑΔΑ

Αντιστέκονται μέσω του διαδικτύου οι εργαζόμενοι

Δείτε ζωντανά το πρόγραμμα της ΕΡΤ στο matrix24.gr

Για έβδομη μέρα και εν μέσω προβλημάτων συνεχίζεται ο τηλεμαραθώνιος των εργαζομένων της ΕΡΤ που βγάζουν το ζωντανό τους πρόγραμμα μέσω διαδικτύου, μέσω live streaming από το ert.gr.

Δείτε ζωντανά το πρόγραμμα της ΕΡΤ στο matrix24.gr

Στις 17:00 αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την έκδοση προσωρινής διαταγής επί της αίτησης αναστολής που έχει καταθέσει η ΠΟΣΠΕΡΤ ζητώντας να μην εφαρμοστεί - έστω και προσωρινά - η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Παρά τις απειλές του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα ότι θα προσφύγει δικαστικά εναντίον όσων αναμεταδίδουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ, αρκετά μέσα δείχνουν live εικόνα, ανάμεσά τους και το matrix24.gr.

Στο Ραδιομέγαρο έχουν διακοπεί οι τηλεφωνικές γραμμές και η πρόσβαση στο διαδίκτυο, ωστόσο οι εργαζόμενοι έχοντας την συμπαράσταση του κόσμου συνεχίζουν απτόητοι τον αγώνα τους.

Να θυμίσουμε ότι η Δημόσια Τηλεόραση σίγησε στις 11:15 το βράδυ της Τρίτης, μετά την απόφαση της κυβέρνησης.

Η διαδικτυακή μετάδοση πραγματοποιείται μέσω ενός βαν της EBU που είναι παρκαρισμένο μπροστά από το κτίριο της ΕΡΤ. Εκεί οι εργαζόμενοι στέλνουν εικόνα και ήχο σε δορυφόρο που έχει παραχωρήσει η EBU προκειμένου να τη λαμβάνουν τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο.

Η ΕΣΗΕΑ έχει εξαγγείλει απεργίες σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης έως την Τρίτη.

Διαβάστε το ιστολόγιο των εργαζομένων στην ΕΡΤ.

Δείτε το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ 3

 

* Σε περίπτωση που θέλετε να συνδεθείτε με το ζωντανό πρόγραμμα της ΕΡΤ μέσω i-phone ή i-pad και δεν σας ανοίγει, θα πρέπει να «γυρίσετε» στο κάτω μέρος της οθόνης, την εφαρμογή στην εκδοχή pc. Αυτό θα πρέπει να γίνει γιατί το βίντεο της EBU παίζεται μέσω flash player, το οποίο δεν υποστηρίζεται από i-phone και i-pad.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.