ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Δεν θα υμνολογήσουμε το ΠΑΣΟΚ επειδή είμαστε στην ίδια κυβέρνηση»

Συνεχίζει αμετανόητος τις προκλήσεις ο Βορίδης

Η συνέχεια επί... της οθόνης στην χθεσινή κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που ξέσπασε χθες μετά τις απαξιωτικές δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, από το βήμα του 9ου συνεδρίου της ΝΔ.

Συνεχίζει αμετανόητος τις προκλήσεις ο Βορίδης

Σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μάκης Βορίδης όχι μόνο υποστήριξε της χθεσινές του δηλώσεις για τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά συνέχισε και σήμερα τονίζοντας πως: «Ο σχηματισμός της κυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ δεν σημαίνει ότι χάσαμε την ιδεολογική μας ταυτότητα».

Βάζοντας φωτιά στη δικομματική κυβέρνηση ο ίδιος υποστήριξε πως «άλλο είναι το ζήτημα της δημιουργίας της κυβέρνησης και άλλο η ιδεολογική μάχη έτσι όπως την αντιλαμβάνεται η Νέα Δημοκρατία».

«Έχω ακούσει πολλές φορές το ΠΑΣΟΚ να ασκεί κριτική στις κυβερνήσεις της ΝΔ και όχι στο συνέδριο του αλλά μέσα στο κοινοβούλιο. Ήταν μία αναφορά που είχε να κάνει με τον εσωτερικό διάλογο στη ΝΔ. Δηλαδή, πώς πρέπει να κινηθεί το κόμμα, ποια πρέπει να είναι η ατζέντα του... Και αυτό ειπώθηκε μέσα σε ένα γενικότερο πλαίσιο μιας πολιτικής κατεύθυνσης, μια ιδεολογικής μάχης», είπε ο Μ. Βορίδης. .

Στην ίδια εκπομπή,  ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος χαρακτήρισε ως υποκριτική τη θέση του κ. Βορίδη υπογραμμίζοντας ότι οι δηλώσεις του υπονομεύουν την λειτουργία της κυβέρνησης.

 

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Ενόχληση Βενιζέλου και επικοινωνία με Σαμαρά | Matrix 24 30/06/2013

    […] ΑΝΑΝΕΩΣΗ 30.06.2013 15:33Τριγμούς στη δικομματική προκαλούν οι υψηλοί τόνοι που υιοθέτησαν στελέχη της Ν.Δ. και κυρίως ο Μάκης Βορίδης για το ΠΑΣΟΚ και τον ιδρυτή του Ανδρέα Πα…. […]

  2. Ν.Β. 15:08 30/06/2013

    Τι να κάνει ο άνθρωπος…

    υποθήκες εγγράφει, σ’ ένα πολιτικό χώρο που τον έριξαν ουρανοκατέβατο από την ανάγκη προσέλκυσης ακροδεξιών ψήφων.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.