ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Η αλήθεια για Κιλιγκαρίδη

Διαβάστε την ανακοίνωση της ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ για τον Ανδρέα Κιλιγκαρίδη και την κατάστασή του.

Η αλήθεια για Κιλιγκαρίδη

Η ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ δίνει τη δική της διάσταση αναφορικά με την λανθασμένη ανακοίνωση θανάτου του Ανδρέα Κιλιγκαρίδη. Με ανακοίνωσή της αποκαλύπτει πως είχε αποφασιστεί η αποσύνδεση του αθλητή από τα μηχανήματα, αλλά δεν έγινε την τελευταία στιγμή, ενώ ξεκαθαρίζει πως η κατάσταση του Ελληνα πρωταθλητή είναι μη αναστρέψιμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα 11/6/2013 και ώρα 14.00 το ιατρικό συμβούλιο αποφάσισε ότι η κατάσταση του αθλητή κρίνεται ως μη αναστρέψιμη και σύμφωνα με την Πολωνική νομοθεσία θα προέβαιναν στην αποσύνδεση από τα μηχανήματα υποστήριξης.

Η Ομοσπονδία μας, η Πρεσβεία, το Προξενείο μας στην Βαρσοβία και το Υφυπουργείο αθλητισμού κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να στηρίξουν την απόφαση της οικογένειας και να μην αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα ο αθλητής μας.

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, πριν οι Πολωνοί ιατροί προβούν στην αποσύνδεση και ενώ ακόμη και οικείοι του πίστευαν ότι αυτοί θα το έκαναν πράξη, η πρέσβειρα μας στην Βαρσοβία κ. Αθανασίου, κατάφερε και έλαβε παράταση μίας ημέρας και ο αθλητής μας παραμένει στην εντατική διασωληνωμένος.

Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να βρεθεί ιατρός ο οποίος θα μπορέσει να ταξιδέψει μέχρι το νοσοκομείο της Πολωνίας που νοσηλεύεται ο αθλητής μας».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.