ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τάσος Γιαννίτσης

«Η Χρυσή Αυγή είναι προϊόν πολιτικής αποτυχίας»

Ο πρώην υπουργός εκτιμά ότι η αισιοδοξία είναι απαραίτητη, αρκεί να είναι πραγματική και όχι επικοινωνιακή ενώ επισημαίνει ότι θα πρέπει να εξεταστεί η στροφή της Γερμανίας κατά της συνέχισης των προγραμμάτων λιτότητας.

«Η Χρυσή Αυγή είναι προϊόν πολιτικής αποτυχίας»

« Η Χρυσή Αυγή είναι προϊόν πολιτικής αποτυχίας», επισημαίνει ο Τάσος Γιαννίτσης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Βήμα της Κυριακής» ενώ συμπληρώνει ότι: «Η παρουσίας της εκφράζει εκφυλισμό της δημοκρατίας μας, αλλά και των δυνάμεων που τη στηρίζουν. Στο ζήτημα αυτό δεν χωρούν αμφίθυμες πολιτικές».

«Η υπεραισιοδοξία είναι ένα από τα εργαλεία που μας οδήγησαν στην κρίση» υπογραμμίζει ο πρώην υπουργός που εκτιμά ότι η αισιοδοξία είναι απαραίτητη, αρκεί να είναι πραγματική και όχι επικοινωνιακή.

Επιπλέον επισημαίνει ότι θα πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά τη στροφή της Γερμανίας κατά της συνέχισης των προγραμμάτων λιτότητας, γιατί αν είναι «άνευ όρων, θα πρέπει να αναρωτιόμαστε δύο φορές μήπως πίσω από το ευχάριστο κρύβεται κάποια πολύ δυσάρεστη έκπληξη».

Όσον αφορά στο μνημόνιο και την οικονομική κατάσταση της χώρας ο Τ. Γιαννίτσης υπογραμμίζει πως: « Η αντιμετώπιση πολλών προβλημάτων περνάει μέσα από περισσότερους δρόμους που είναι εκτός μνημονίων».

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Θ.Τ. 16:09 02/06/2013

    Και βέβαια η εθνική έξτρα
    ξεφτίλα της Χ.Α.

    είναι προιόν πολιτικής αποτυχίας,

    ακριβώς γιατί της μοιάξαμε,

    ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΙΔΙΟ βέβαια,

    αλλά ΤΗΣ
    ΜΟΙΑΞΑΜΕ . . .

    Και αυτή έβγαλε επιπλέον και το «ρόπαλο» από την τσέπη .

    Ο φασισμός της είναι ένα βήμα πάραπέρα

    από τον υποβόσκοντα καθημερινό φασισμό

    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΡΙΔΑΡΙΣΜΌ

    κυρίως ορισμένων Μ.Μ.Ε. και «κομμάτων» .

  2. !!!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.