ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Μουσικό ...πικ νικ με τον Κωστή Μαραβέγια

Ο Κωστής Μαραβέγιας στρώνει καρώ τραπεζομάντιλο στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και μαζί με την μπάντα του, τους Maraveyas Ilegal, ετοιμάζεται να αραδιάσει στο κοινό την Παρασκευή 28 Ιουνίου μουσικές της Μεσογείου.

Μουσικό ...πικ νικ με τον Κωστή Μαραβέγια

Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Από το Μοναστηράκι στην Piazza Navona και από την Barceloneta στην Cote d’ Azur, o Κωστής Μαραβέγιας αποδεικνύει σε κάθε του παράσταση ότι είναι ένας μουσικός πολίτης του κόσμου. Ένα πολύχρωμο πολυπολιτισμικό μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να φτιάχνει ο Κωστής με κάθε ευκαιρία. Και αυτήν τη φορά η ευκαιρία είναι μοναδική και ξεχωριστή.

Maraveyas

Πικ Νικ στην Αυλή του Μεγάρου την Παρασκευή 28 Ιουνίου με όλα τα απαραίτητα. Τραγούδια διαλεγμένα ένα-ένα μπαίνουν στο ψάθινο καλάθι και στρώνονται για μία και μοναδική βραδιά πάνω στο καρέ τραπεζομάντιλο. Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του album με της ιστορίες της “Λόλας”. Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια από κάθε γωνιά του πλανήτη ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια.

Μαζί του στο Πικ Νικ στην Αυλή του Μεγάρου οι μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας - Κρουστά, ηλ.κιθάρα, πλήκτρα, φωνή. Άγγελος Αγγελίδης - ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα. Jim Staridas - τρομπόνι,ακορντεόν. Κρίτων Μπελλώνιας - τύμπανα. Κωνσταντίνος Μάνος - κοντραμπάσο.

 

INFO:  Ώρα έναρξης: 21:00. Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ (τιμή προπώλησης) 12 ευρώ (τιμή κατά την είσοδο). Μεγάρο Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Ομήρου 8, Αθήνα, 210 7282333.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.